Vannak ezen az oldalon érettebb gondolkodású lányok? Akik megvannak állandó bulik és szórakozás nélkül is?
Miért, télen is kiülhettek:)
Mert én egy ilyen ember vagyok, sokan azt mondják hogy miért nem züllök én is mint a többiek...én azért nem mert sportolok és egy deka alkoholt nem lennék hajlandó meginni ezenkivül nem szeretem csak úgy szórni a pénzt ha lehet inkább finom ételekre költöm mintsem belépőkre..
Egy olyan lány kéne aki nem hiperaktív mint ez a mai korosztály akik minden nap máshol isszák le magukat, egy olyan kéne akinek én is elég izgalmas vagyok...
Életemben nem voltam szórakozóhelyen,mert szerintem fertő,mégis volt életem.:D(Kövezzetek meg,de nem voltam még részeg se,pedig az nem feltétlen tartozik ehhez.) Keresem így is a kalandot-eseményeket-érdekesebb/különlegesebb dolgokat,nem bírok tétlenül otthon ülni.Mégis fontosabb nekem más emberek felfogását megérteni meg úgy az egész világot,vagy feszegetni a fizikai "korlátokat" is sport közben mint "se kép se hang" egy buliban ugrálni céltalanul. Túl sok dolgon agyalok ahhoz egyszerre és inkább azok után megyek.:D
Hogy ez most "érettebb" gondolkodás-e,vagy csak szimplán "más"(esetleg dilis-mert ezt sokaktól hallottam),nem tudom,de nekem ez a kikapcsolódás.:D
17L
Elmondom neked miért:)
Az ilyen emberek álltalában a hétköznapi örömökben már nem is lelnek semmi jót..álltalában.
Ezenkívül nem is tudnék benne nagyon megbízni amikor látnám hogy már megin ilyen olyan 12 pasival körülvéve csinál magáról fotót stb.
zavarna a hajnali 4 ig kinn vagyunk a spanokkal és cigizunk meg rihegünk röhögünk dolog...
Mintha állandóan zabszem lenne a seggükben.
Én egy olyan embert szeretnék akinek hozzám hasonlóan megtervezett napirendje van, aki eleget alszik és nem kávén meg energia italon él hogy "bírja a pörgést".
Sok ilyen embert ismertem akik állandóan csak a jót csak a mámort keresték és mikor huszon évesen megunták otthon ültek egyedül mert már gyakorlatilag semmi nem tudta őket lázba hozni..kiégtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!