Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak ezen az oldalon éretteb...

Vannak ezen az oldalon érettebb gondolkodású lányok? Akik megvannak állandó bulik és szórakozás nélkül is?

Figyelt kérdés
Vagyis szeretnek szórakozni de inkább szólidabb közeget szeretik pl egy szűk baráti csoportal sátorozni vagy otthon főzni valamit vagy elmenni moziba vagy sportolni valamit...szóval ilyesmik.
2013. aug. 31. 10:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pl én..
2013. aug. 31. 10:48
 2/14 anonim ***** válasza:
attól függ melyik korosztály. de biztos lesz jelentkező :D
2013. aug. 31. 10:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Akadnak. Miért kérded?:D
2013. aug. 31. 10:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát, én szeretek bulizni, de egy évben ha 2-3x ha elmegyek és akkor sem fogyasztok alkoholt, vagy éppenséggel megiszom egy pohárral, de anélkül is teljesen jól érzem magam, sőt jobban. Viszont nyáron a kedvenc időtöltésem amikor estefele kiülünk a hintaágyba a barátommal meg a húgával és egy közös barátunkkal, egy üveg somerbyvel a kezünkben és csak beszélgetünk egészen addig amíg el nem álmosodunk. :) Talán ez fog a nyárból a legjobban hiányozni.
2013. aug. 31. 10:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Miért, télen is kiülhettek:)

Mert én egy ilyen ember vagyok, sokan azt mondják hogy miért nem züllök én is mint a többiek...én azért nem mert sportolok és egy deka alkoholt nem lennék hajlandó meginni ezenkivül nem szeretem csak úgy szórni a pénzt ha lehet inkább finom ételekre költöm mintsem belépőkre..

Egy olyan lány kéne aki nem hiperaktív mint ez a mai korosztály akik minden nap máshol isszák le magukat, egy olyan kéne akinek én is elég izgalmas vagyok...

2013. aug. 31. 10:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Életemben nem voltam szórakozóhelyen,mert szerintem fertő,mégis volt életem.:D(Kövezzetek meg,de nem voltam még részeg se,pedig az nem feltétlen tartozik ehhez.) Keresem így is a kalandot-eseményeket-érdekesebb/különlegesebb dolgokat,nem bírok tétlenül otthon ülni.Mégis fontosabb nekem más emberek felfogását megérteni meg úgy az egész világot,vagy feszegetni a fizikai "korlátokat" is sport közben mint "se kép se hang" egy buliban ugrálni céltalanul. Túl sok dolgon agyalok ahhoz egyszerre és inkább azok után megyek.:D

Hogy ez most "érettebb" gondolkodás-e,vagy csak szimplán "más"(esetleg dilis-mert ezt sokaktól hallottam),nem tudom,de nekem ez a kikapcsolódás.:D

17L

2013. aug. 31. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
NEkem sok ilyen lány ismerősöm van. 20-25 éves korosztályban.
2013. aug. 31. 10:59
 8/14 anonim ***** válasza:
A kérdésből nekem úgy tűnik, hogy aki bulizik és szórakozik az nem érett. Mégis ezt mire alapozod? Elég gyakran vannak itt olyan kérdések, hogy keresik az emberek a "rendes" lányokat, akik nem isznak, nem cigiznek, nem mennek diszkóba. Kérdem én mióta lett mindenki "nem rendes" aki mégis űzi a fenti tevékenységeket? Ja meg a mostani generációt szidják sokan. 30 évvel ezelőtt ugyan úgy voltak szórakozóhelyek, ugyan úgy be lehetett rúgni és ugyan úgy tele voltak emberekkel. Most az úgynevezett "rendes" emberek nézik le azokat akik máshogy szórakoznak mint ők? Mert akkor mégsem annyira "rendesek".
2013. aug. 31. 11:50
 9/14 A kérdező kommentje:

Elmondom neked miért:)

Az ilyen emberek álltalában a hétköznapi örömökben már nem is lelnek semmi jót..álltalában.

Ezenkívül nem is tudnék benne nagyon megbízni amikor látnám hogy már megin ilyen olyan 12 pasival körülvéve csinál magáról fotót stb.

zavarna a hajnali 4 ig kinn vagyunk a spanokkal és cigizunk meg rihegünk röhögünk dolog...

Mintha állandóan zabszem lenne a seggükben.

Én egy olyan embert szeretnék akinek hozzám hasonlóan megtervezett napirendje van, aki eleget alszik és nem kávén meg energia italon él hogy "bírja a pörgést".

Sok ilyen embert ismertem akik állandóan csak a jót csak a mámort keresték és mikor huszon évesen megunták otthon ültek egyedül mert már gyakorlatilag semmi nem tudta őket lázba hozni..kiégtek.

2013. aug. 31. 12:19
 10/14 A kérdező kommentje:
És vannak kivételek akik nem esnek a ló túl oldalára én most az álltalam említett felállásról kérdeztem.
2013. aug. 31. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!