Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még ma kedves aranyos...

Létezik még ma kedves aranyos és egyben szép lány is?

Figyelt kérdés

Ha igen írj!!:) Már kezdem azt hinni, hogy nincs és csak a beképzelt parasztok találnak manapság lányokat. Most lett vége egy 4 hónapos kapcsolatomnak mert túl kedves voltam?!

Szerintem a kinézettemmel nincs baj, de azt majd ti eldöntitek;)

Fiúk kíméljenek a hülye beszólásaikkal köszi!!

18/f

2013. aug. 31. 10:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
miért ne létezne?
2013. aug. 31. 10:19
 2/16 anonim válasza:
küldj képet magadrol!
2013. aug. 31. 10:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Biztos vannak, csak jól elbújtak. :D
2013. aug. 31. 10:24
 4/16 anonim ***** válasza:
no no.. ilyen kombináció nem lenni.......
2013. aug. 31. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Létezik, de mind foglalt.
2013. aug. 31. 10:31
 6/16 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok és az a baj, hogy sokszor nem "mi" vagyunk azok akik nem szeretnének egy rendes kapcsolatot. Hanem ti fiúk, mivel nagyon sokszor nem vagytok képesek észre venni azt, ami ott van a szemetek előtt. Hajtotok egy lány után aki a szemetekben gyönyörű és ez annyira elfed mindent a természetéről, hogy nem is foglalkoztok azzal, hogy igazából csak egy bunkó, arrogáns személyről beszélünk.

És, hogy azért azt is megemlítsem, hogy azért ezt nem csak a fiúk, de a lányok is ugyanúgy ezt teszik. Egyszerűen nem képesek nyitott szemmel járni.

Ja, és kedves kérdező: A kérdésedre, hogy vajon azért érhetett véget a kapcsolatod, mert túl kedves voltál-e? A válasz lehet sajnos igen. És itt nem azzal van baj, hogy kedves vagy. Hanem azzal, hogy vannak olyanok akik túlzásba esnek. Annyira vágynak egy értelmes kapcsolatra, hogy teljesen elhalmozzák a másikat bókokkal, ajándékokkal, napi szinten órákat beszélgetnek a másikkal, SMS-t küldenek, csak állítólagosan ne érezze magát egyedül a másik stb. Ezzel nincs is semmi baj, csak meg kell találni azt a mértéket ami éppenséggel megfelelő a másiknak, mert ezektől sokan megijednek.

Mindezeket nem bántásból írtam, nem akartalak megbántani, csak jó tudni, hogy néha mi is állhat a háttérben. Ha rád éppenséggel semmi nem vonatkozik, akkor vedd tisztes bocsánat kérésemet.

2013. aug. 31. 10:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem erről volt szó nem egy gyökér kretén vagyok akinek véletlen lett egy barátnője és napi 24-ben írogattam neki. Viszont szerintem mindent megtettem egy jó kapcsolat érdekében. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam de sajnos nem erről volt/van szó.:)
2013. aug. 31. 10:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Milyen értelemben kedves?:)

Most nem akarok szemét lenni veled meg általánosítani,tényleg bocsi,de nagyon kezd elegem lenni abból,hogy ahányszor ilyen kérdésre válaszoltam ezen az oldalon(és elkezdtem beszélgetni a sráccal) az lett a vége,hogy már az első témák egyike a szexről szólt és onnantól le nem akadt róla... Na,ilyen helyzetekben lehetetlen,hogy kedves legyek és elviseljem,hogy olyannal nyaggat,amiről beszélni semmi kedvem mert semmi közük hozzá meg amúgy is alig ismerem(mert hogy hú,akkor kedves a lány,ha ezekre őszintén válaszol és nem sértődik be meg minden-mindegyik ezzel jött),elküldöm a fenébe,pedig elvileg a türelmes/kedves csoportot erősítem(nem én mondom magamról,szerintem csak úgy viselkedek másokkal,ahogy ők velem).:D Hogy szépnek szép vagyok-e.. relatív dolog.:)

17L

2013. aug. 31. 10:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem én viszonylag kedves vagyok és azt mondják szép :D
2013. aug. 31. 10:46
 10/16 anonim ***** válasza:
én szép vagyok nem kövér és kedves is sokan a kinézetem alapján nem ilyennek gondolnak de foglalt vagyok :D
2013. aug. 31. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!