Ha randizgatunk, minden nap kéne beszélnünk?
Figyelt kérdés
Úgy értem,facebookon minden nap látjuk egymást fenn. Van hogy órákat fent vagyunk így,mégsem írunk egymásra. És randizgatunk,én szeretnék összejönni vele,és úgy érzem ő is velem,de aztán kitudja. :D Nem baj,ha nem beszélünk minden nap egymással? Vagy azért illene? :D
18/L
2013. aug. 31. 00:53
2/8 anonim válasza:
Szerintem 2 naponta mert ráuntok egymásra nem lesz beszédtéma!!!
3/8 anonim válasza:
Én minden nap írni szoktam a kiszemeltemnek. :)
Mondjuk ez egyénfüggő.
4/8 anonim válasza:
Tudtommal a párok szoktak randzini.
5/8 anonim válasza:
minden nap
most gondold végig:így ismeritek meg egymást,az meg hogy egymásra unnak baromság,akkor nincs is értelme randizni,elvégre ha összejönnek alap lenne hogy minden nap dumálnak
6/8 anonim válasza:
Minden nap beszélek barátnőmmel így vagy úgy, és ez két hónappal összejövésünk előtt óta így van, vagyis szumma fél éve.
7/8 szelena97 válasza:
Szerintem nem muszáj minden nap beszélni...ismerek olyat, akinek így ment tönkre a kapcsolatuk...
8/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok boldog és nyugodt ha minden nap beszélek a kiszemeltemmel...az egyik barátnőm úgy járt, hogy csak akkor írt rá a pasi, ha találkozni akart vele, aminek az lett a vége, hogy rájött hogy csak dugni akar, és 2hét után vége volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!