Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha randizgatunk, minden nap...

Ha randizgatunk, minden nap kéne beszélnünk?

Figyelt kérdés

Úgy értem,facebookon minden nap látjuk egymást fenn. Van hogy órákat fent vagyunk így,mégsem írunk egymásra. És randizgatunk,én szeretnék összejönni vele,és úgy érzem ő is velem,de aztán kitudja. :D Nem baj,ha nem beszélünk minden nap egymással? Vagy azért illene? :D

18/L

2013. aug. 31. 00:53
 1/8 anonim ***** válasza:
minden nap
2013. aug. 31. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 naponta mert ráuntok egymásra nem lesz beszédtéma!!!
2013. aug. 31. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Én minden nap írni szoktam a kiszemeltemnek. :)

Mondjuk ez egyénfüggő.

2013. aug. 31. 00:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal a párok szoktak randzini.
2013. aug. 31. 01:08
 5/8 anonim ***** válasza:

minden nap

most gondold végig:így ismeritek meg egymást,az meg hogy egymásra unnak baromság,akkor nincs is értelme randizni,elvégre ha összejönnek alap lenne hogy minden nap dumálnak

2013. aug. 31. 01:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden nap beszélek barátnőmmel így vagy úgy, és ez két hónappal összejövésünk előtt óta így van, vagyis szumma fél éve.
2013. aug. 31. 01:39
 7/8 szelena97 ***** válasza:
Szerintem nem muszáj minden nap beszélni...ismerek olyat, akinek így ment tönkre a kapcsolatuk...
2013. aug. 31. 11:07
 8/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok boldog és nyugodt ha minden nap beszélek a kiszemeltemmel...az egyik barátnőm úgy járt, hogy csak akkor írt rá a pasi, ha találkozni akart vele, aminek az lett a vége, hogy rájött hogy csak dugni akar, és 2hét után vége volt...
2013. szept. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!