Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randizgatunk és egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randizgatunk és egyszer megcsókolt, akkor tetszem neki külsőleg?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok megelégedve magammal, nem tartom magam valami hűdejó nőnek .De ha a srác aki nekem tetszik elhívott többször is randizni és egyszer meg is csókolt akkor tetszem neki külsőleg? El sem tudom hinni hogy bejöjjek neki :D És mindenem tetszik neki vajon? Mert soha sem vettem észre hogy megnézte volna a melleimet vagy a fenekem...
2013. máj. 10. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

áá, nemhiszem... -.-

szerinted?:D

2013. máj. 10. 14:20
 2/4 A kérdező kommentje:

De ilyenek is hogy akkor szerinte jó a fenekem meg ilyesmi? :D De jóóó lenne :D

Mondjuk 175 cm vagyok és 60 kg tehát nem vagyok kövér, de nem tudom...más csajoknak jobb alakjuk van :/

2013. máj. 10. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha elhívott randizni akkor tuti jó párszor megnézett magának és nem azért hívott el mert ronda vagy, valószínűleg azért mert tetszel neki!!??szerintem tök logikus.megérdemelne a kérdés néhány oltó kommentet.De az is lehet hogy csak a pénzedre hajt..én vigyáznékk
2013. máj. 10. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
ha megcsókolt akkor nem hiszem hogy csak a külsőd tetszik neki :) kezd beléd szeretni.
2013. máj. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!