Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek illünk egymáshoz?...

Szerintetek illünk egymáshoz? és jóképű vagyok ha ilyen szép barátnőm van?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki csodálatosan néz ki. Nagy orrom van de még így is eltudta fogadni pedig nem vagyok egy nagy Adonisz legalábbis én nem gondolom annak magamat. Akkor még sem vagyok ronda? Kép Link [link]

2013. aug. 30. 12:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Idétlenek vagytok
2013. szept. 1. 12:59
 32/35 anonim ***** válasza:

Több szinten is gázok vagytok, és nem a külső miatt.

1. Nem a többi ember fogja megmondani, hogy összeilletek-e, ugyanis ezt ti érzitek.

2. Nem minden a külső, szerintem elég szép számmal látni jóképű srác- kevésbé szép lány és gyönyörű lány- nem egy Adonisz srác felállást, és még ezer és egy féle varianciát, mégis jól érzik magukat együtt.

3. Hogy lehettek annyira komolytalanok, hogy egy nyomorult blogversenytől teszitek függővé, hogy eljegyzitek-e egymást vagy nem? ez nem olyan dolog, hogy "majd felbontom, ha nem megy", illene legalább minimálisan komolyan venni.

idióták. és még finoman fogalmaztam...

2013. szept. 1. 13:07
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem helyes vagy,a hajad furi egy kicsit ,ha rövidebb lenne mèg ennél is jobban néznél ki,cukik vagytok,és egy lánynak nem mindig a tömeg,mindenki oda van értük pasikat tartják jóképűnek,a te arcodban van valami különleges ami miatt szerintem nagyon helyes vagy:-)
2013. szept. 1. 13:10
 34/35 anonim ***** válasza:
Ez az eljegyzés dolog meg íg tényleg hülyeség,ha szereted és tényleg ezt akarod akkor vedd el ,nehogy már hülye lajkoktól fügjön
2013. szept. 1. 13:46
 35/35 anonim válasza:
őőőőőő bocs hogy ilyet mondok de kibhaszott ronda vagy :DD ha jót akarsz a csajnak ne jegyezzétek el egymást
2013. szept. 21. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!