Szerintetek illünk egymáshoz? és jóképű vagyok ha ilyen szép barátnőm van?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm aki csodálatosan néz ki. Nagy orrom van de még így is eltudta fogadni pedig nem vagyok egy nagy Adonisz legalábbis én nem gondolom annak magamat. Akkor még sem vagyok ronda? Kép Link [link] 2013. aug. 30. 12:29
11/35 anonim válasza:
Nem ti vagytok az MSZP bérencek az egyenlítővel?
12/35 anonim válasza:
ezt a csajt láttam már valahol de nemillik hozzád a csaj:D
13/35 anonim válasza:
Úrisen :O
Emberek , Heath Leadger feltámadt !
14/35 anonim válasza:
A barátnőd egy teljesen átlagos, semmi extra 14-15 éves, te meg vágass magadnak valami másik frizurát, mert ez borzalmas, szóval összeilletek. Az eljegyzést meg inkább hanyagoljátok még, mert az csak a felnőttekre tartozik.
15/35 anonim válasza:
Zsófi örül neki hogy ilyeneket itt kérdezel meg?
16/35 anonim válasza:
Szerintem a lány írta ki a kérdést,a fiú nevében.
17/35 anonim válasza:
milyen blogversenyt kell megnyerni?
összeilletek, eléggé hasonlítotok, ha azt mondanád testvérek vagytok még az is hihető lenne
18/35 anonim válasza:
"Szerintem a lány írta ki a kérdést,a fiú nevében."
Hát az nagy lebőgés lenne, miután olyanokat írt róla, hogy nagy az orra és nem egy nagy Adonisz. :'D
"Akkor még sem vagyok olyan ronda?" XDDD
19/35 Frigg válasza:
Hát, helyesek vagytok együtt, de ezt az eljegyzést tényleg hanyagoljátok, hacsak nem egy marketing fogás akart lenni. Ha ezen múlik egy eljegyzés, akkor annak még közel sincs itt az ideje.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!