Lányok, miért tartjátok gáznak, ha egy fiú kiír ide egy kérdést ismerkedési céllal?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, nekem nincs lehetőségem máshol ismerkedni lányokkal. Esetleg, ha nagyon akarok leszólítgathatnék lányokat a városban, de arra megint nem vevők a lányok. Manapság mázlista, aki talál megfelelő párt magának, főleg, hogy nem olyan nyitottak a lányok az ismerkedésre mint a facebook előtti korszakban. Meg én azért sem szeretek szólítgatni le lányokat, mert honnan tudjam, hogy melyik egy beképzelt, egoista, sztár típus és melyik a kedves, ismerkedésre nyitott típus?2013. aug. 29. 22:31
1/13 anonim válasza:
Én nem tartom gáznak, ha valaki ismerkedni akar itt, hát lelke rajta.
3/13 anonim válasza:
Ugyanazt tudom írni amit az 1#.
4/13 anonim válasza:
aki nem tartja annak, annak lenne kedve ismerkedni? :-)
5/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz, amiért ezen az oldalon akarnál ismerkedni? Ha találsz olyan nyitott személyiségű embert, aki hajlandó veled itt megismerkedni, akkor az csak jól sülhet el. Sose szabad kizárni a lehetőségeket. ^_^
7/13 anonim válasza:
A mai rohanó világban szerintem ez nem olyan gáz.
8/13 anonim válasza:
Nem gáz! Csak sajnos sok férfi/pasi rögtön perverz kérdésekkel bombázza a leányzót akinek van kedve ismerkedni,vag ha már éppen a "mesélj magadról" kérdésig eljutnak és a srácnak nem szimpatikus a lány akkor még arra sem méltatja,hogy visszaír neki,hogy" ne haragudj nem vagy szimpatikus"
Ha gondolod beszéletünk ,én szívesen ismerkedek!:)
9/13 anonim válasza:
Én általában CD tokokat dugdosok fel magamnak, de még jobb a húsklopfoló! Szerintem próbáld ki!
10/13 anonim válasza:
XD
Hopp, rossz helyre ment a komment :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!