Vannak olyan hölgyek, akik ilyen barátot szeretnének?
Figyelt kérdés
Olyan srác barátot, aki szereti a pasikat, félénk, érzelmes, szeret shoppingolni, nagyon jó hallgatóság.
(És barátilag barát.)
2013. aug. 29. 14:06
1/12 anonim válasza:
Szóval egy melegbarátot... Biztos szeretik de szerintem úgysem tudja felvenni a versenyt a barátnőivel szemben.
2/12 anonim válasza:
Ó te kis nyalcifalci bisztosz jobban éjtesz a divatyhoj mint a csajszikák. "Aranybogárkám az a tatyi nem megy azzal a cipővel"
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, írj privátot. :)
2013. aug. 29. 14:13
6/12 anonim válasza:
Utálok "shoppingolni", és a barátaimnál nem a szexuális irányultságuk a legfőbb szempont...
7/12 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. A barát az mindig nagy kincs.:)
Egyszer nekem is írt egy meleg srác itt, de csak addig jutott a beszélgetés, hogy "mizu, irj magadról" szintű dolog. Hát ez nem barátság. :P
Amúgy végülis talán a legjobb egy nőnek egy meleg barát. Mégiscsak férfi, ami azért teljesen más mint egy nő barát, de sosem akar többet, nem nyomul stb.
23l
8/12 anonim válasza:
Amúgy gyenge próbálkozás ez a terv, hogy "csak barátilag barát" aztán megpróbálod bekeríteni. Nice try, de első pillanatra átlátják a tervedet.
9/12 anonim válasza:
és "langyinátor"-nak fogod becézni?
10/12 anonim válasza:
szerintem tök aranyos :D:D:D
mindig is szerettem volna egy melegfiúbarátot.. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!