Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan találjak Fideszes...

Hogyan találjak Fideszes feleséget?

Figyelt kérdés

#feleég
2013. aug. 29. 00:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
tudom, hogy csak provokáció és fake a kérdés és azt is tudom, hogy itt nincs színvonal, de hogy még ekkora undorító kérdést feltenni! hogy folytál volna le apád térdén az összes narancsossal együtt te kutya!
2013. aug. 29. 00:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az interneten rákeresel minden fideszes képviselőre (beleértve OV-t is), megnézed a f.aszbúkjukat, hogy hogyan állnak asszonyilag, és TADAMMM!!!, ha van felesége, akkor az a fideszes feleség.
2013. aug. 29. 00:44
 13/16 A kérdező kommentje:
a folytál az pontos j te egysejtű jobbikos -.-
2013. aug. 29. 00:46
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem pontos j, és ne sértegess, nem vagyok jobbikos! két lehetőség állhat fenn a te esetedben: vagy sík hülye zombi vagy, esetleg kaptál trafik koncessziót, állami földet bérbe, vagy valamelyik holdudvarbeli fiktív számlás céget pumpálod pénzzel...
2013. aug. 29. 00:53
 15/16 A kérdező kommentje:
egyik se talált! egyszerűen csak nem vagyok zombi trend követő ember.. most az a menő ha valaki utálja a Fideszt, de annyira, hogy ez előző bnőmmel ebből volt az összes veszekedés, szóval olyan csajjal szeretnék már csak ismerkedni, aki egyértelműen fideszes, ne legyen később ebből gond :)
2013. aug. 29. 00:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak a Fidesz!

Amúgy ismerek feleséget nehezen fogsz találni, pedig ismerek sok fideszes politikust.

2013. aug. 29. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!