Lányok nektek ez a srác bejön?
2013. aug. 28. 23:50
21/40 anonim válasza:
Kérdés: honnan gondoljátok, hogy meleg, hisz a képen nincs is farok a szájában?! :O Személyesen ismeritek?
Egyébként nekem nem jön be. Túl szép :D Nekem a keményebb, szőrösebb férfiak adják.
22/40 A kérdező kommentje:
19# nagyonvicces akkor te az ikertesóm vagy???
2013. aug. 28. 23:59
24/40 anonim válasza:
úgy néz ki, mint akinek másfél órájába telik, mire úgy összeszedi magát a tükör előtt, hogy ki merjen menni az utcára :DD bocs de nekem sosem jöttek be az ilyen pasik :D
egy férfi legyen inkább férfias.. mi a franc van a mai fiatalokkal? -.-
25/40 anonim válasza:
nekem bejön! ha bu*zi lennék biztosan megd*ugnám.
26F
26/40 anonim válasza:
Feltörölném vele a padlót, aztán biztos sírva fakada
19/L
27/40 anonim válasza:
szerintem normális pasi, de ez a szemöldök odab*sz
28/40 anonim válasza:
Ez egy bájgúnár. Már az is taszító, hogy magát fotózgatja a műmosolyával. Felteszem, nem ez az egyetlen hasonló képe.
Egyébként igen, elég kisfiús is. :/
29/40 anonim válasza:
azért az nem tetszik, h a kommentelő lányoknak csak a kis százalékának jön be, míg az ide író fiúk szerinte (csak így mint szerintem) ő egy helyes gyerek:DD 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!