Buszsofőrrel randizni, de hogy?
Figyelt kérdés
Van egy buszsofőr aki nagyon tetszik. Szerintem én is bejövök neki,adott már rá többször is jelet. Nincs senkije. Hogy lépjek felé?? Hogy legyek nyitottabb felé?? Mit mondjak neki ,hogy érezze ,hogy én is érzek valamit iránta?? Hívjam el valahova ahol csak ketten vagyunk?? De hova?? Mit mondjak neki?? Egyáltalán elmondjam neki?? Szeretnék hozzá közelebb kerülni . Mit tegyek?? Segítsetek. Köszönöm2013. aug. 28. 21:13
11/13 anonim válasza:
minden héten nem is, de tegnap kb. 2x láttam ugyanezt a kérdést.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor az nem én voltam linkeld be és megnézem hátha ott van valami értelmes tanács
2013. aug. 29. 10:32
13/13 anonim válasza:
akkor hívd el randira az utazásod végén. " Nincs kedved meginni vele valamit"
Az utazás elején pedig említsd meg bevezetésképpen,hogy "milyen megnyerő lett a külsőd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!