Buszsofőrrel randizni, de hogy?
Figyelt kérdés
Nagyon jòba vagyunk sokat beszélgetünk.Szerintem neki se vagyok közömbös. Nincs senkije.Ismerem a kollegáját is akivel váltják egymást.
Hogy hívjam el őt randira? Milyen indokkal?? Negatív véleményeket nem kérek
2013. aug. 10. 23:55
1/11 anonim válasza:
hívd el a busz hátuljába egy pásztorórára ha már mindenki leszállt
2/11 A kérdező kommentje:
Komolyakat
2013. aug. 10. 23:56
3/11 anonim válasza:
"Szia! Bérletet szeretnék venni a szívedhez!"
4/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=_TKT-mLWDV4 te vagy az karolina??
5/11 A kérdező kommentje:
5 ös nem
2013. aug. 11. 00:20
6/11 A kérdező kommentje:
3as .Mért kell így beszélni???? Nem tetszik nem kell ide írni
2013. aug. 11. 00:22
7/11 anonim válasza:
szerintem ha komolyan gondolod és jóban vagytok akkor nem kéne hogy akadály legyen. nyugodtan megkérdezheted tőle hogy nincs-e kedve esetleg hétvégén valahova elmenni vagy munka után stb... mivel ismeritek egymást nem hiszem hogy bármi rossz lehet ebből esetleg nemet mond de ez előfordulhat bárkivel aki tetszik neked
8/11 anonim válasza:
Ha tetszel neki, úgyis el fog hívni. Sztem ne te hívd el elsőnek, az olyan mintha egyeltalán nem kellene küzdenie érted, annyit sem, hogy ő hív el először.
9/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h ő már hívott el csak akkor visszautasítottam. Ezért gondoltam most nekem kéne nyitni felé.De hogy??
2013. aug. 11. 18:03
10/11 anonim válasza:
Hát ha már elhívott akkor te tetszel neki és ő is tetszik neked. Szerintem felhozod a témát hogy emlékszik-e amikor elhívott téged de nemet mondtál és hogy azóta jobban átgondoltad és ha lenne kedve akkor... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!