Miért írta azt a lány hogy hogy neki nem számít a
külső ha még is lerondázott? Miért csinálta ezt?
Figyelt kérdés
[link] Én vagyok az a fiú akivel ez sajnos megtörtén :( tudom hogy nem a Facen kell ismerkedni de az az igazság hogy velem mindig ez történik még a valóságban is csak ott egy kicsit durvábban.:( Most én vagyok a hibás?:/ Csak tudnám hogy miért írta az elején amikor még nem látott képet rólam hogy neki nem a külső számít. Egyszerűen nem tudom ezt felfogni. Annyira depressziós lettem megint hogy fogtam Facen az össze fényképeimet hogy letöröltem.:( Már soha nem rakok a netre magamról semmilyen képet sem.. :(
Attól, mert nem a külső számít, még lehetsz ronda. Hiába is csűröd, csavarod a dolgot, ez ki..szott egyszerű logika. A lány még ugyan normális, te vagy gyenge, akarat nélküli ember...
2013. aug. 28. 00:22
12/22 anonim válasza:
Szánalmas vagy kérdező... a lány egész normálisan kezelte a helyzetet az értelmi szintjéhez képest, de te csak sírtál és sajnáltattad magad. Szerinted ez mégis kinek imponál? Senkinek.
Ha ilyen töketlen nyomi módon panaszkodással kezded egyből, akkor ne is számítsd semmi jóra.
2013. aug. 28. 00:23
13/22 anonim válasza:
Te tényleg sajnáltattad magad, ami szerintem férfihoz nem méltó viselkedés, a csaj viszont azzal, hogy megerősítette benned, hogy nem vagy egy világszépe, egyáltalán nem "segített" - ahogy ő ezt nevezte. Nézd, el kell fogadnod, hogyha vannak hibáid a külsődön. De utána csak annyi a dolgod, hogy megtaláld azt a lányt, akit hidegen hagy a kinézeted. Viszont a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz az az, ha egy lánynak sajnáltatod magad. Van egy barátom, aki 21 éves, nem egy Adonisz és nem is helyes az arca. Viszont fantasztikusan táncol és nagyon jó humora van, aminek köszönhetően az ember észre sem veszi a külső dolgokat. Szerintem először magadban kell helyretenni a dolgokat. Sok sikert!
2013. aug. 28. 00:35
14/22 anonim válasza:
Erről egy dolog jut az eszembe:
nem számít a külső - kivéve, ha ronda!
Amúgy tényleg az lehetett a gond, hogy nem viselkedtél magabiztosan. Ez viszont nagyon is számít!
2013. aug. 28. 00:39
15/22 anonim válasza:
Figyelj én tényleg baromi ronda srác vagyok, ráadásul még testre is nyomi. Engem is sok lány csúfolt, hogy fúj, de ronda meg nyomi vagy, neked sosem lesz nőd stb. Baromira fáj, én tudom és megértelek. De össze kell szedned magad, el kell játszanod, hogy boldog vagy és helyesnek tartod magad, még, ha belül tudod is, hogy ocsmány vagy, ahogy én is. Nekem így sikerült legutóbb smárolnom egy szép csajjal.
2013. aug. 28. 00:42
16/22 anonim válasza:
Úristen de hülye vagy!
Nem veszed észre hogy csak segíteni próbált!
Nem azért mondta, hogy csúnya, mert gonosz, hanem azért mert te folyton ezt hajtogattad neki,
és nem lehet meggyőzni se..
Nincs sok közöd az emberi kapcsolatokhoz, ugye?
kicsit szocializálódhatnál.
sza * rd le hogy nézel ki!
2013. aug. 28. 13:04
17/22 anonim válasza:
hát igen a jány elég hamar megunta az önsajnálatodat mivel a depresszió és önsajnálat céltalan nem vezet sehova és taszít.
gondolj bele te sem szeretnél egy olyan csajt aki rondának hiszi magát és csak ezt hajtogatja, hogy milyen randának tartja magát.
egyenes úton jársz azok felé akik itt depresszióról meg öngyilkosságról csacsognak tök felesleges értelmetlen módon.
szóval ha valakihez közeledni akarsz ne vedd el a kedvét az élettől, és a veled való ismerkedéstől ilyenekkel.
ha lesz annyi bátorságod hogy az ilyen dolgokon felülemelkedj mint az önsajnálat a félelem mások kritikáitól akkor lehet esélyed addig nem igazán ha ennek a lehetőségnek a szikráját sem mutatod.szerintem legalábbis.
2013. aug. 28. 17:54
18/22 anonim válasza:
úgy nem a külső számít,hogy ha te izmos vagy, márkás ruhába jársz,jól nézel ki,de közben nem vagy vicces.. sem kedves (meg hasonlók) akkor aztán nézhetsz ki akárhogyan... ilyenkor nem számít a külső tényleg.Én is mondom hogy nem a külső számít nekem,szóval nem kell adonisz.. nem kellenek izmok,stb.de ha úgy néz ki mint egy csöves és büdös s a többi akkor is lehet belsőre tök kedves meg minden de nem fogok vele járni ha egyszer a külseje nagyon nem tetszik. és tényleg a csaj segíteni akart,de van akit erről hiába győzködnek és ilyenkor így elfogy a türelme a csajnak..érthetően
2013. aug. 28. 21:09
19/22 Theodorik84 válasza:
Na igen, csupán csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Szerinted kinek kell egy síró-csipogó ember? Én sem vagyok egy Adonisz és mégis voltak barátnőim (és persze most is van) és azt elhiheted, hogy nem azért jöttek össze velem mert siránkoztam nekik. Az öltözködési stílusoddal sokat lendíthetsz a megjelenéseden, és ha olyan a személyiséged fel fogod magadra hívni az ellenkező nem figyelmét (ne feszengjél, legyél kedves de ne egy pincsikutya szintjén, legyél vicces de ne légy olyan mint egy bohóc, lehessen veled bármiről beszélgetni, viselkedj férfiként, stb.)
2013. aug. 28. 21:54
20/22 anonim válasza:
Nem rondázott le, te észlény... TE voltál az aki lerondáztad magadat. Istenem... mondjátok hogy ez csak egy vicc... -.-"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!