Lányok első benyomásnál mennyire fontos nektek, hogy egy pasinak sportos, izmos testalkata legyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem lusta, nem egyfolytában otthonülős, csak nincs ideje vagy pénze edzeni.2013. aug. 27. 15:08
21/24 A kérdező kommentje:
Miért lennék lusta zsírgolyó? Nagyon nem szeretek egész nap itthon ülni sétálni szeretek legjobban meg néha futni. Nem tudom mennyire fogtad fel, a kérdés elejét, hogy LÁNYOK, tudtommal te nem vagy lány, csak unatkozásból irkálsz. Az, hogy te edzel, és élvezed az oké, felkéne fogni, hogy nem mindenki leli benne az örömét, hanem másban, és nem lenézni kéne azokat, mert ez egy szimpla fasiszta felfogás.
2013. aug. 29. 12:20
22/24 anonim válasza:
Fasisztaaa... jólvan oké nem csak a testalkatoddal vannak gondok...
23/24 A kérdező kommentje:
Írtam ilyet, hogy a testalkatommal vannak gondok? Mert amikor volt 20 kiló feleslegem tényleg látszom rajtam a felesleg az arcomon is. Na de inkább hagyjuk a személyeskedést.
2013. aug. 29. 12:39
24/24 anonim válasza:
"rtam ilyet, hogy a testalkatommal vannak gondok?"
A kérdésed a testalkattal kapcsolatos...még benne is van maga a szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!