Lányok első benyomásnál mennyire fontos nektek, hogy egy pasinak sportos, izmos testalkata legyen?
"Nekem lenne időm csak pénzem nincs konditeremre és olyan kajákra."
Az ilyesmihez nincs szükség konditeremre, se spéci kajákra. Ez is csak kifogás.
Én még egy percet nem voltam konditeremben.
Ajánlom figyelmedbe a calisthenic-et.
"de nem jött be egyáltalán, ezért mennék le inkább konditerembe."
Jaja, otthon nem csináltad, de majd tuti fogsz fizetni és ELJÁRNI és ott csinálni.
Persze.
"úgy vettem észre, hogy a általában az idióta nőknél elutasító tényező, ha valakinek nincs kidolgozott teste."
Nem is értem minek teszed fel a kérdést, ha amúgy meg tudod rá magadnak a választ...
Egyébként téves az észrevételed.
A nőkben van egy olyan kis dolog, hogy ösztön, benned lehet nincs, nem tudom, válaszaidat nézve, nem sok. Nem sok.
Ez náluk sokat számít, nyilván nem egy hájas vézna f_sszal fognak járkálni, aki megvédeni se tudja őket. Persze biztos jól elsétálsz a problémák elől, amik rád támadnak és esetleg neked nem jönnek be, de attól még halott vagy a vadonban. Erre ne mondd, hogy nem a vadonban vagyunk, az ösztön, az ösztön, a nőkben meg dolgozik(jó esetben...)
Szerintem nagyon szép teljesítmény hogy leadtál 20kg-t, grarula! :)
Én a helyedben folytatnám a futást, hisz az izmos vádli, comb és fenék nagyon fontos :P és vehetnél súlyzókat otthonra, vagy trx-et, húzodzkodó rudat, akármi ilyesmit amit élvezettet tudnál használni. Nem muszáj mindenkinek kondiba járni, aki szép testet akar. Pl. voltbarátom sosem edzett kondiban, de olyan teste van, hogy öröm ránézni :D
Egyébként sokszor én is unom az otthon edzést, (futás után szoktam felülésezni, + hátra, karra csinálni gyakorlatokat) de ha kicsit megerölteted magad, rászánsz heti 3-4 alkalommal fél órát, olyan szép eredményeket lehet elérni rövid időn belűl, amik ösztönözni fognak hogy ne hagyd abba és a végén már azon kapod magad, hogy élvezettel csinálod. Minden kezdet nehéz, de megéri a fáradozás.
Remélem tudtam segíteni! :)
21L
17-es menj a p.csába lányoktól kértem válaszokat nem ilyen senkiktől mint te
18-as köszi a tippeket! Gondoltam, hogy veszek súlyzókat, csak mostanában nincs munkám és bekell osztani a pénzemet. Remélem azért kifogok egy normális csajt, mert azért nem vagyok nádszálvékony hál istennek kövér se csak izmaim nem látsznak.
Senkiktől, mint én? Legalább nem vagyok egy undorító, lusta, zsírgolyó, aki csak nyafogni tud a gyakorin, meg gondolom az életben is mindenhol...
Utálom azokat a nyomorultakat, akik a saját sz_rságaikat másokon próbálják leverni.
Csakis te tehetsz arról, amilyen vagy, kaptál egy csomó jótanácsot, erre jöttél a "nekem az nem jön be" meg hasonló f_szságaiddal. Így jártál!
A rinya, az megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!