Vannak itt fiúk akik ismerkednének? 21/L
Figyelt kérdés
#szerelemszexmindkettkellvagycsakazegyik
2013. aug. 27. 14:46
11/18 anonim válasza:
Akkor fogalmazz érthetően máskor. Ennyi.
13/18 A kérdező kommentje:
Te meg máskor hogyha nem értesz valamit,kérdezd meg azt aki mondta hogy mit értett rajta pontosan,és csak az után szövegelj.
Ne azt csináld hogy mond valaki valami olyat amit többféle képen is lehet értelmezni,és te azt az értelmezhetőségét választod ki,amire tudsz valami negatívat reagálni.
2013. aug. 27. 15:20
14/18 anonim válasza:
mert már ez is alternatív társkereső lett :D
15/18 anonim válasza:
Én ismerkednék, de te velem biztosan nem, mert rendkívül undorító kinézetem van, szóval már eleve halott az ügy.
16/18 A kérdező kommentje:
16-os,j véleménnyel vagy magadról. :)
2013. aug. 27. 17:21
17/18 anonim válasza:
Meg vagy elégedve a levegő minőségével, kérdező? :)
18/18 anonim válasza:
Hát szerintem azért itt ismerkednek sokan mert itt képet se kell feltenni magadról a társkeresőknél meg fel kel tölteni egy képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!