Mit kéne tennem, hogy teccegyek egy nalam nagyobb fiunak?
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves lány vagyok es már régota teccik egy 17éves fiu és nem tudom ,hogy mit tegyek ,hogy teccegyek neki .Kérek szepen segiccsetek rajtam es kulgyetek egy par jo tippet ha lehet minél többet!!2013. aug. 26. 15:56
1/15 anonim válasza:
Na jó,ez tuti fake!
Ha nem,akkor a vég kezdete :D
4/15 anonim válasza:
ha gond neki,hogy kisebb vagy nála nőj pár centit. majd akkor teCCeni fogsz neki.
5/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam egy kicsit kedvesebbek vagytok !! Ja es köszi ,hogy irtatok!:-*
2013. aug. 26. 16:05
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi de mar eleg magas is 1,71 magas vagyok azert nm szeretnek ennel magasabb lenni :-*de azert köszi szépen
2013. aug. 26. 16:07
7/15 anonim válasza:
Szerintem maximum 15 éves fiúkkal ismerkedj még. 18 éves korodig szerintem 1 év korkülönbségtől ne legyen több közted és a pasid között.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi szêpen<3
2013. aug. 26. 16:33
9/15 anonim válasza:
aranyosnak tűnsz kérdező... én szívesen meghívnálak egy pohár ciánra ha lenne rá lehetőség :)
10/15 anonim válasza:
Grumpy cat, te vagy az? :D
Amúgy a kérdező erdélyi. Nem a legintelligensebb fajtából való, de elnézzük neki a nem túl helyes beszédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!