Hol vannak a normális lányok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy hol vannak azok, akik nem isszák részegre magukat, és ezzel még dicsekednek is, szépek, kedvesek, és nem csalnak meg fűvel fával? Mert most új iskolába megyek, ahová ez előtt sokat bejártam, de nem órákra. Ezidő alatt felmértem a terepet, és nagyon szép lányoka láttam, alig vártam a tanévkezdést, amikor az egyik barátom mesélte, aki sokat ismer közülü, hogy szinte mindegyiken átment mindenki. Ezt nem értem. Már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz így. Nem bulizom, nem dohányzom, nem iszom. 16f2013. aug. 26. 00:56
11/20 anonim válasza:
Sehol nincsenek, mert te egy álomvilágot kergetsz...
12/20 anonim válasza:
Én is normálisnak mondható lány vagyok, de nem a te korosztályod. :) Biztos vagyok, a fiatalabbak között is van, csak kevesebb, nem mindnek jött meg még az esze.
13/20 anonim válasza:
ha egy lány írta volna ki, porrá lett volna alázva, hogy neki csak helyes pasik kellenek, de a fiúknak lehet a külső a fontos...
14/20 A kérdező kommentje:
Miért? Sajnos vannak szèpek, és kevésbé szèpek. Akár hiszed, akár nem, a lányok sem szívesen jönnek össze ilyen shrekkhez hasonló figurákkal. Nem értem mér vagy azon fennakadva, hogy van, akinek ez is fontos.
2013. aug. 26. 01:26
15/20 anonim válasza:
de épp ez az, hogy pár fiú van itt állandóan fennakadva azon, hogy a lányok milyen felszínesek..
16/20 anonim válasza:
Hát én bulizni szoktam mondjuk de én nem csaltam meg senkit eddig és nem is akarok :D
17/20 anonim válasza:
Nekem már régóta tetszik egy lány az osztályból. Van egy kisebb csoportjuk, mindenki normális.Dolgozom raajta, hogy elhívjam valahová :D .
18/20 feri123 válasza:
Vannak még a te korosztályodbeli lányok is akik normálisak,annyit mondok,ha normális környezetben,barátokkal jársz,beszélgetsz,akkor biztos,hogy rá akadsz egy olyan lányra,akit keresel!!!
Lottenka, miért te milyen korosztályba tartozol?
19/20 anonim válasza:
nincsenek már sehol..mindegyikből r*banc lett
20/20 anonim válasza:
Igen, ha beírom a keresőbe hogy batman, hasznos ilyen kiírásokat olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!