Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol vannak a normális lányok?

Hol vannak a normális lányok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy hol vannak azok, akik nem isszák részegre magukat, és ezzel még dicsekednek is, szépek, kedvesek, és nem csalnak meg fűvel fával? Mert most új iskolába megyek, ahová ez előtt sokat bejártam, de nem órákra. Ezidő alatt felmértem a terepet, és nagyon szép lányoka láttam, alig vártam a tanévkezdést, amikor az egyik barátom mesélte, aki sokat ismer közülü, hogy szinte mindegyiken átment mindenki. Ezt nem értem. Már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz így. Nem bulizom, nem dohányzom, nem iszom. 16f

#forint #euró #Batman #Húsleves receptek
2013. aug. 26. 00:56
1 2
 1/20 anonim válasza:
vannak még de tény h kevesen
2013. aug. 26. 00:58
 2/20 anonim válasza:
ne add fel a keresést!
2013. aug. 26. 00:58
 3/20 A kérdező kommentje:
De hol kellene próbálkoznom? Internet, facebook kilőve.
2013. aug. 26. 01:00
 4/20 anonim ***** válasza:
szarjàl bele melettem most is itt fekszik egy rèszeg csaj:)
2013. aug. 26. 01:01
 5/20 anonim ***** válasza:

naaa én pl normális lány vagyok! :D

szerintem azért vannak még egy páran olyan lányok, akik szépek is, és normálisak is. azok nem szexelnek fűvel-fával, de azok meg egy esélyt sem adnak se fűnek, se fának, még egy beszélgetés erejéig sem.

2013. aug. 26. 01:01
 6/20 anonim ***** válasza:

Én itt vagyok.

Nem tudom mennyire számítok szépnek, de nem járok bulizni, nem iszok, nem cigizek.

Hol laksz?

16/L

2013. aug. 26. 01:02
 7/20 anonim válasza:
keress csak,eddig rossz helyen kerested. :) én például ilyen vagyok.
 8/20 anonim ***** válasza:

Jaaa... és nem adom magam semmi jött mentnek (szűz vagyok még)

(#6)

9/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem szeretném elárulni hogy hol lakok :D. Az internetes ismerkedést mindigis cikinek tartottam. Főleg itt gyk-n. :\
2013. aug. 26. 01:04
 10/20 anonim ***** válasza:

#5 vagyok: na elolvastam még egyszer amit írtam, és kiegészíteném :D szóval nem a leszbikusokra gondoltam a "normális szép lányok" alatt, mielőtt valaki félreértené :D

hanem akik tényleg ilyenek, azoknak általában magas az igényük, és igencsak kevés pasi jöhet náluk szóba, akik tényleg megfelelnek nekik, és belé tudnak szeretni. ezért csak kevés pasinak adnak esélyt, a legtöbbet aki próbálkozna náluk, meg elküldik. hát ennyi.

2013. aug. 26. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!