Szerintetek mit válasszak? Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mi legyen és már kezdek ebbe beleroppani.
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, lány, és nem tudom eldönteni, hogy mit tegyek. Az egyik lehetőség, hogy lefogyok még egy 4-5kg-ot, hogy kimehessek külföldre modellkedni(azt mondják elég nagy lehetőségek állhatnak előttem ebben a szakmában)Vagy inkább a vívásra álljak rá jobban, mert abban is megvan a tehetségem és bármi lehet belőle. És ezt nem tudom eldönteni, hogy mit válasszak és melyiket csináljam teljes erőbedobással, mert sajnos a kettő együtt nem megy.2013. aug. 25. 11:49
11/14 anonim válasza:
A vívást válaszd. A modellkedés nagyon rossz útra is rávihet, ráadásul nem kell hozzá tehetség, csak, hogy egy befolyásos ember "beléd szeressen".
12/14 anonim válasza:
Ha rám, a többi más kommentelőre, és az eszedre hallgatsz akkor elfelejted a modellkedést és folytatod a vívást, de intenzíven :) Remélem egyre ügyesebb leszel!
13/14 anonim válasza:
>modellkedés
>nagy lehetőségek
Ez akkora átverés, hogy el nem hiszed... sokan esnek ennek áldozatul, aztán külföldön elveszik a papírjaikat és...
14/14 anonim válasza:
mind2 hülyeség egyébként meg irigyellek hogy ennyi problémád van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!