Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Inkább egy határozott,...

Fiúk! Inkább egy határozott, de kicsit bunkó lány, vagy egy kedves, de félénk lány jönne be?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig légy olyan ahogyan jobban érzed magad a bőrödben. :)
2013. aug. 24. 22:31
 12/20 anonim ***** válasza:

Határozott bunkó.

De ennél a kérdés jóval komplexebb. Tudja, hogy mikor legyen határozott, és tudja, hogy mikor legyen bunkó. Az önbizalom viszont mindig pozitív, és az egyik legfontosabb tényező a hatalmas mellek mellett. :D (,,Mert a D kosár és a 30 cm-es f @ sz a boldog párkapcsolat alapja" - Tékasztorik blog)

Szóval, nekem nem kéne egy lány, aki férfiasan határozott, és megmondja mi van, ha nem kérem. A határozottságnál fontosabb az önbizalom. Szeretem ha szatirikus, maró, keserű humora van, ha nem túl sértődékeny. Említeném még a nőies viselkedést is, mert mára ez sem alap a mai lányoknál. A hiszti, szűkszavúság váló tényező. :D

2013. aug. 24. 22:34
 13/20 anonim ***** válasza:
nem ezen múlik, de az 1. kicsit szimpatikusabb, mert én elég határozatlan vagyok :S :D
2013. aug. 24. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy milyen módon bunkó.
2013. aug. 24. 22:42
 15/20 anonim ***** válasza:
36%
A bunkó csajokat max a tinifiúk preferálják. Egy férfi szarik egy bunkó nő fejére.
2013. aug. 24. 22:56
 16/20 anonim ***** válasza:

a határozottság egy lányon undorító, lehet néha hülyéskedni de ne sértsük meg egymást komolyan. Az utóbbira szavazok

F20

2013. aug. 24. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
bunkó nagyszájú lányokat jobban csípem , velük mindig tudja hányadán áll az ember és sokkal jobbak párkapcsolatban.
2013. aug. 24. 23:22
 18/20 anonim válasza:
'Kedves de félénk' sokkal szimpatikusabb!
2013. aug. 25. 14:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Félénk leszel de kedves??

Nem nem nem!

Az nem jó!

Visszajelzéseket küldened kell apró kezdeményezéseket.

2013. aug. 25. 14:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajna kezdeményezésbe elég rossz vagyok, ezzel születni kell azthiszem. :)
2013. aug. 25. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!