Jönne valaki ma bulizni két csajjal?
Figyelt kérdés
Ha valakinek lenne kedve csatlakozni, szívesen látjuk.. ha van egyáltalán jelentkező,írjon privibe a Balhán talizunk este 10-kor...lány is jöhet :)25-27 évesek vagyunk..Szex az nem lesz!! :D2013. aug. 24. 16:35
11/26 A kérdező kommentje:
Nem azt nem arra értettem, csak szerettem volna leszögezni, hogy nem egy agyon barnított,tükörbe csücsöritős lányokat kell elképzelni.. :)
2013. aug. 24. 16:42
12/26 anonim válasza:
Mennék, csak tudod még kell a vesém nekem is. Így passzolnék:)
13/26 anonim válasza:
nincs bérletem meg nem tom az mi az a Balha
14/26 A kérdező kommentje:
Blaha bocsesz :D bár gondoltam, hogy nem túl sok értelmes hozzászólásra számíthatok, de egy próbát megért :)
2013. aug. 24. 16:45
15/26 anonim válasza:
Ha küldesz képet, akkor talán-talán.
16/26 anonim válasza:
szerintem elég gáz hogy itt kerestek bulipartnert nekem a pofámról lesülne a bőr lány létemre...
bátor is vagy hátha elmegy valami aberrált farok aztán leshetnétek...
idióták
18/26 A kérdező kommentje:
Erre azt mondanám mindenki magából indul ki :)
Az pedig, hogy idióta lennék nem gondolnám...tudod, amíg nem ismerem a másikat nem mondok róla véleményt,vissza tudnék vágni egy elég szép mondattal arra amit írtál, de nem alacsonyodok le a te szintedre! Sajnálom! :)
2013. aug. 24. 16:53
19/26 anonim válasza:
nem kell lealacsonyodnod a szintemre már megtetted, ennyire nincs két pasi a környéken hogy innen kell vinni?
20/26 anonim válasza:
16-osnak igaza van, ti tényleg valami aberrált majmok lehettek. Remélem elmegy innen valami perverz, aztán bulizhattok... ez tényleg ultra gáz, hogy innen kerestek embereket. Pont innen... ráadásul, az az igazság, hogy egy ilyen IQ mínuszos kérdésből már meglehet állapítani sajnos, hogy elég fogyik lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!