Ha elkezdek cigizni az egy jó pont a lányoknál?
Figyelt kérdés
mert vagányabbnak néznek2013. aug. 24. 11:37
15/19 anonim válasza:
Te hülye vagy vagy csak kamuzol?
16/19 anonim válasza:
Kinek mi tetszik... vannak olyan lányok, akik "vagányabbnak" látnak, de az én esetemben nem jó pont :)
17/19 anonim válasza:
Persze,jó pont. Tüdőzd is le,hogy legalább tényleg mindenki téged nézzen,ahogy meg akarsz fulladni.
18/19 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson. Ilyen indokkal meg pláne ne. Én sajnos cigizek, 15 évesen belevittek a hülyeségbe, aztán hitegettem magam, hogy nem szoktam rá, most meg nem tudom letenni. Ráadásul a lányoknak egy jó része tényleg undorodik a füsttől. Aki pedig ennek alapján dönti el, hogy vagány vagy-e vagy sem, annak kb. annyi esze van, mint egy szétlapított, utcai sündisznónak. :)
19/19 anonim válasza:
Nagyon sok lány cigizik, ők biztosan nem néznek rád rossz szemmel, ha te is cigizel. Együtt fogsz cigizni a barátnőddel, nem baj. Természetesen a nemdohányzó lányoknál ez nem jön be, ők elítélik. Bár már nekem is volt nemdohányzó csajom, aki elfogadta, hogy én cigizek. (Csak előtte nem és az ő orra alá nem.) De elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!