Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pont lehet a lányoknál egy kis anyagi "jólét"?
A saját példámból indulok ki. 18 éves vagyok, de suli mellett dolgozom. Nem keresem magamra halálra, de zsebpénznek egész jó bért kapok.
A kérdésem elsősorban korombeli (16-19) fiatal hölgyekhez szól!
Leszögezem, nem pénzéhes lányokra gondolok itt. De mégiscsak érdekelne: egy lánynál jó pontot jelent, ha pl. nincs pénzbeli akadálya esetleg egy romantikus vacsorának, vagy egy pár napos üdülésnek, ahová elvinném? Jó benyomást kelt az a lánynál, hogy ezt a pénzt nem anyutól/aputól kéregetem el, hanem én dolgozom meg érte, és ezt megosztom a lánnyal? Természetesen kisebb ajándékokra is gondolok itt (rózsacsokor olykor-olykor).
Persze tudom, a szerelmi boldogság nem a pénzzel függ össze, na de mégiscsak, nem szimpatikus az, hogy néha-néha meglepnek egy-egy igényesebb (ergo kicsit drágább) ajándékkal?
Tudom, hogy nem én vagyok a kérdés célközönsége, de bátorkodom válaszolni, mert én is voltam fiatalabb is. :)
Nekem tetszett volna, ha fiatalabb koromban néha lett volna pénze a fiúnak. Egy-egy romantikus randi szerintem bejön a csajoknak. Viszont, ha túlzásba viszed, lehet, hogy zavarba is hozod vele. Ez személyfüggő.
Az, hogy te keresed meg azt a pénzt, kifejezetten szimpatikussá tesz, szerintem.
23 L
Köszönöm a választ, egyáltalán nem baj, hogy 23 évesen is írtál, sőt! :-)
Várom még a válaszokat! :-)
Igen, nem kell hülye szövegeket hallgatni a "gazdagokról". Manapság már gazdagnak nevezik aki nem nyomorog... Nem várom el, hogy a férfi fizessen, de ne is garasoskodjon ha egy ebédről van szó.
Autóról azt gondolom, hogy nem hátrány ha nincs, az előny ha van. Nekem legyen autóm, ne a fickónak, meg egyedül vagyok ennem akkor is kell meg akkor is szeretnék számomra normál életkörülmények között élni.
Nagyon fiatal vagy még, hogy ez elvárás legyen. Szerintem 18 évesen tanulj főleg nyelvet, később abból lesz pénz, nem a tescoban rabszolgának, nem szégyen szülőtől kérni, lesz gyereked te is segíteni fogod ha jól gondolom.
Nekem ebből amúgy az jön le mintha meg akarnád vásárolni, mintha csak büszkélkedni akarnál. Bocsi, de ezt érzem.
Egy normális szerelmi kapcsolatban úgy kezelik a pénzt mintha nem létezne.
na ezért kell ebből az országból elhúzni jó messzire. 18 éves egész jól keres, aki meg tanult is, diplomája van, nem talál állást.
hát ezért tényleg kár volt tanulnom, meg egyáltalán megszületnem.
de nektek jó szórakozást
Látszik, h gyerek vagy még.
De jó pont, ha tele vagy pénzzel, hidd el nagyobb előnnyel fogsz indulni a csajoknál, mint mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!