Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pont lehet a lányoknál egy kis anyagi "jólét"?
A saját példámból indulok ki. 18 éves vagyok, de suli mellett dolgozom. Nem keresem magamra halálra, de zsebpénznek egész jó bért kapok.
A kérdésem elsősorban korombeli (16-19) fiatal hölgyekhez szól!
Leszögezem, nem pénzéhes lányokra gondolok itt. De mégiscsak érdekelne: egy lánynál jó pontot jelent, ha pl. nincs pénzbeli akadálya esetleg egy romantikus vacsorának, vagy egy pár napos üdülésnek, ahová elvinném? Jó benyomást kelt az a lánynál, hogy ezt a pénzt nem anyutól/aputól kéregetem el, hanem én dolgozom meg érte, és ezt megosztom a lánnyal? Természetesen kisebb ajándékokra is gondolok itt (rózsacsokor olykor-olykor).
Persze tudom, a szerelmi boldogság nem a pénzzel függ össze, na de mégiscsak, nem szimpatikus az, hogy néha-néha meglepnek egy-egy igényesebb (ergo kicsit drágább) ajándékkal?
Természetesen a szüleimet is segítem pénzzel, jó részéből már önállóan gazdálkodom (pl. étel, ruha), de valamennyi marad nekem is.
Nem feltétlen nyálas ajándékokat szeretnék adni egy lánynak (az utolsó válaszolónak köszönöm ezt a megjegyzést, ebből is tanulhat az ember), csak a kedvében járni. Persze nem minden egyes találkozáskor, csak néha-néha. Persze csak azt, aminek ő is örülne, ha pl. épp a ruha (amit a kedves utolsó említett), akkor az. :-)
kíváncsi lennék, hogy mit dolgozol a suli mellett :d
én örülök ha a sulival boldogulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!