Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó pont lehet a lányoknál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pont lehet a lányoknál egy kis anyagi "jólét"?

Figyelt kérdés

A saját példámból indulok ki. 18 éves vagyok, de suli mellett dolgozom. Nem keresem magamra halálra, de zsebpénznek egész jó bért kapok.

A kérdésem elsősorban korombeli (16-19) fiatal hölgyekhez szól!

Leszögezem, nem pénzéhes lányokra gondolok itt. De mégiscsak érdekelne: egy lánynál jó pontot jelent, ha pl. nincs pénzbeli akadálya esetleg egy romantikus vacsorának, vagy egy pár napos üdülésnek, ahová elvinném? Jó benyomást kelt az a lánynál, hogy ezt a pénzt nem anyutól/aputól kéregetem el, hanem én dolgozom meg érte, és ezt megosztom a lánnyal? Természetesen kisebb ajándékokra is gondolok itt (rózsacsokor olykor-olykor).

Persze tudom, a szerelmi boldogság nem a pénzzel függ össze, na de mégiscsak, nem szimpatikus az, hogy néha-néha meglepnek egy-egy igényesebb (ergo kicsit drágább) ajándékkal?

2012. szept. 27. 01:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez jó dolog hogy te keresed meg a pénzt de nem kell csokrokat venni vagyis nekem ez túl romantikus és nyálas..az én barátom pl ruhákat vett ha valami nagyon megtetszett nekem vagy ilyesmi de én soha nem kértem h ezt most vedd emg.. szóval nem vagyok pénzéhes de jó ha a pasidtól kapsz dolgokat én is szoktam neki csak úgy venni ajándékot vagy ha neki megtetszik valami akk megveszem neki de nagyon vigyázz mert ismerek olyat aki nagyon kedves meg azt hiszed hogy szeret meg minden közben meg csak a pénzre hajt és aztán dob... 19L
2012. szept. 27. 13:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Természetesen a szüleimet is segítem pénzzel, jó részéből már önállóan gazdálkodom (pl. étel, ruha), de valamennyi marad nekem is.

Nem feltétlen nyálas ajándékokat szeretnék adni egy lánynak (az utolsó válaszolónak köszönöm ezt a megjegyzést, ebből is tanulhat az ember), csak a kedvében járni. Persze nem minden egyes találkozáskor, csak néha-néha. Persze csak azt, aminek ő is örülne, ha pl. épp a ruha (amit a kedves utolsó említett), akkor az. :-)

2012. szept. 27. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:

kíváncsi lennék, hogy mit dolgozol a suli mellett :d

én örülök ha a sulival boldogulok

2012. nov. 15. 01:54
 14/14 anonim válasza:
18 évesen még egy- egy mozi vagy sajtburgeren/ whiskey- colán kívül nem kell sok pénzt fektetni egy csajba. Ha keresel, az tök jó, tedd félre, vegyél magadnak laptopot, menj el a soundra, ilyesmi. Az egyetemi élethez is jól jön egy kis plusz. Ebben a korban, aki normális, azzal a pár napos nyaralás és a rózsacsokor nélkül is boldogulni fogsz, aki meg szereti a pénzt, annak a 7es bmw is kevés lesz, nemhogy a tescós diákmunkáddal keresett havi 35ezer.
2012. nov. 15. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!