Lányok ki segítene nekem?
Figyelt kérdés
beteg vagyok és nincs mellettem senki aki adna egy pohár forró teát, készítene egy szendvicset és a mosolyával gyógyítana. :( Van itt ilyen lány?2013. aug. 24. 11:35
3/7 A kérdező kommentje:
kösz az együttérzést. fáj a torkom, be van kicsit dagadva, égnek a szemeim és a fejem is kicsit fáj.
2013. aug. 24. 11:42
4/7 anonim válasza:
Egy manipulátor, aki végig dorbézol sok éjszakát, sok nővel,kiakasztja agyilag a másik embert, gondolom nem szorul más segítségére, van megfizethető személyzete.
Hát forduljon bátran a megfizethető személyzethez vagy azokhoz a nőkhőz akikkel zorakozott.
5/7 A kérdező kommentje:
4-es, te hatalmas tévedésben élsz. A romlott lelked miatt ne akard annak súlyát rám terhelni. Ostoba.
2013. aug. 24. 11:52
6/7 anonim válasza:
5 Legalább önálló gondolataid lennének, és nem az én szövegemet irnád vissza.
7/7 anonim válasza:
Nem kell lány, kérd meg az anyukádat, ő biztos segít!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!