Nagyon nagy gáz, hogy női szakra mentem? :/
Figyelt kérdés
Szeptembertől Pénzügyi és számviteli ügyintéző szakon kezdek és ahogy láttam beiratkozásnál max. 4-en leszünk fiúk. Egy másik kérdésemben írták is, hogy egy nő ezen a téren sokkal hatékonyabb, mint egy férfi. Mennyire lesz ez nekem ciki? Tetszik a suli meg az emberek is nagyon, bár nem tudok sokat a szakmáról, de rem. ki tudom tanulni. Még is félek, hogy lefognak nézni :(2013. aug. 23. 23:54
11/15 anonim válasza:
te hülye vagy? a legtöbb srác örülne, hogy körbe lesz véve csajokkal :D
13/15 A kérdező kommentje:
Nem, kuplung 5, gáz és 130-cal neki egy fának xD
2013. aug. 24. 07:51
14/15 anonim válasza:
Te hülye vagy, ezt rengeteg férfi is elvégzi. Az óvónőképző sokkal gázabb lett volna. Örülj neki, rengeteget csajozhatsz majd!
15/15 anonim válasza:
Sajnos ezzel a szakkal, tarthatsz attól, hogy valahol aktakukac leszel!!! :)
Az egyetemeken, főiskolákon a TO-s aktakukacok, a legrosszabbak. Velem is nagyon sokszor bunkón, vagy lenéző, kioktató módon beszéltek, mintha egy egyetemi hallgatónak az lenne a fő dolga, hogy az ő idióta szabályaikat, meg előírásaikat A-Z-ig ismerje...
Annyira lélektelen idióták talán nincsenek, mint a hivatali, banki vagy szolgáltatós jogszabálymormoló aktakukacok, de majdnem olyan rosszak!
Ezek valószínűleg mind számviteli, pénzügyi szakon végeztek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!