Hogyan keressem fel? :D:d:D:. :d lányt keresek
21.én a Deák Ferenc téren láttam egy lányt,nagyon szép csajszi volt, 170 centi volt körülbelül,vállamig érehetett kábé talán (190 vagyok), egy barátnőjével volt és voltak még ott páran, egy tablettről válogatott zenéket amiket énekelt,szép hangja volt nagyon! nem mertek leszólítani,mert nagyon visszahúzódónak tűnt,nagyon fehér volt és szőke haja volt, köbö 16 éves, körbe felnyírt volt és rövid! bakancsban volt és fekete cicanadrágban fekete pólóban ami metallicás volt,kicsikét husis volt, de pont jó!! haverjai amikor ordibáltak hozzá EVInek nevezték, a szökőkútnál ült, a fűben !
nekem kell az a lány!!
Ó hát én azt nem tudhatom, lehet elmentünk már egymás mellett az utcán, ki tudja...:D
De tényleg beszólogattam már 1X kérdésnél neked :P De azt nem vetted olyan jó néven :D Pedig nem rosszból írtam :D De nem mondom el mi volt az ;)
Pedig én kegyetlen kiváncsi vagyok,ezzel kinyírsz :D
Amúgy azt észrevettem,ahol valaki direkt az én válaszom ellentétjét írta le arra,hogy "mi az eseted".
Az te voltál?
:D:D
Nem, ezt a kérdést nem is láttam, meg a nemünkből adódó differencián alapulva, nem hinném, hogy ilyen kérdésre válaszoltam volna =)
Én gonoszabb voltam...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!