Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan keressem fel? :D:d:D:....

Hogyan keressem fel? :D:d:D:. :d lányt keresek

Figyelt kérdés

21.én a Deák Ferenc téren láttam egy lányt,nagyon szép csajszi volt, 170 centi volt körülbelül,vállamig érehetett kábé talán (190 vagyok), egy barátnőjével volt és voltak még ott páran, egy tablettről válogatott zenéket amiket énekelt,szép hangja volt nagyon! nem mertek leszólítani,mert nagyon visszahúzódónak tűnt,nagyon fehér volt és szőke haja volt, köbö 16 éves, körbe felnyírt volt és rövid! bakancsban volt és fekete cicanadrágban fekete pólóban ami metallicás volt,kicsikét husis volt, de pont jó!! haverjai amikor ordibáltak hozzá EVInek nevezték, a szökőkútnál ült, a fűben !

nekem kell az a lány!!

2013. aug. 23. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
*Ezek szerint
2013. aug. 23. 14:29
 32/74 anonim ***** válasza:
Igen az vagy :D:D amennyi válaszod láttam legalábbis. Mindnekinek segíteni próbálsz a medúzafogó hálóddal :P
2013. aug. 23. 14:33
 33/74 anonim ***** válasza:
Tunyacsáp a szarkazmus koronázatlan királya. :D
2013. aug. 23. 14:34
 34/74 anonim ***** válasza:

Ez aljas :D

De legalább finom herkentyű burgert sütök :D

Az csak azzal vagyok,akivel közvetlenebb a viszonyom.

De őket általában cinkelem is,ahogy csak tudom és mellettük arcoskodhatok is,mert tudják,hogy nem komoly.

2013. aug. 23. 14:36
 35/74 anonim ***** válasza:
Eddig bele se gondolta, de tényleg mennyire illik rád ez a spongyabob jelző. :D (no offense)
2013. aug. 23. 14:39
 36/74 anonim ***** válasza:

És még a herkentyűburgerekkel is kedves vagy, mesét olvasol nekik, puszilgtod őket :D...

Most eszembe jutott, lehet akkor kettő az egyben vagy:D Tunyabob :D vagy Spongyacsáp :D

2013. aug. 23. 14:40
 37/74 anonim ***** válasza:

Azt veszem észre,hogy mostmár nem csak egy valaki szívja a véremet :D

Inkább utóbbi :D

2013. aug. 23. 14:45
 38/74 anonim ***** válasza:
Lehet a felismeréssel egy lavina indult most el... nem mondom, hogy ne haragudj, mert jó érzés szívni a véredet :D:D
2013. aug. 23. 14:50
 39/74 anonim ***** válasza:
Legalább, ha letiltanának a modik, akkor megvan, hogy milyen néven regelj újra. :)
2013. aug. 23. 14:52
 40/74 anonim ***** válasza:

Hát kösz :D

És te ki vagy?

Rák uram,vagy Puff asszony? :D

2013. aug. 23. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!