Miért megy ilyen nehezen a netes társkeresés, sok nő arra se veszi a fáradságot, hogy visszaírjon?
A net ilyen világ... Kiteszed a portékát a kirakatba és megpróbálod eladni... Ez vagy sikerül, vagy nem...
Én személy szerint jobban szeretem élő egyenesben :) Persze valószínűleg azért, mert konzervatív vénember vagyok.
A neten egy csomó szerelemre/szexre éhes ember hülyíti egymást. Élőben hamar kiderül minden - szinte minden - turpisság:)
A társkeresőkön lévő csajok többsége (nem mindenki) egy álomvilágban él. Olyat keresnek aki a valóságban nem létezik. Igazából senki sem elég jó nekik. Egyszerre több sráccal is levelezgetnek és randiznak párhuzamosan. Na és ugye mindig jön valaki, aki jobb. Beteg hülyeség ez, amiből jobb kimaradni.
Egy normális lánynak eszébe sem jut, hogy netes társkereső legyen. :)
Nagyon egyszerű a dolog. Jól kell szűrni. Én speciel 10+ olvasatlan levélnél már tuti nem veszem a fáradtságot, hogy irjak valakinek 10+n-edik nek, ahol n közelít a végtelenhez. Aki más leveleit nem olvassa, az az enyéimet sem fogja.
Olyannak sem szabad írni, aki nulla bemutatkozást ír az adatlapjára. Az ilyennek nem lehet személyre szabott levelet írni, ugyanakkor rejtélyes módon fel van háborodva ha sablonlevelet kap.
Az sem szimpi, ha fürdőruhás, dekoltázskirakós, csücsörítős képet rak fel magáról. Túl sok intelligenciát nem sugall, csak azt, hogy a külsejével próbálja - szó szerint - eladni magát.
Ezzel leszűrted a regisztráltak 99%-át, a maradék 1%-ra hajt minden komoly kapcsolatot kereső férfi, tehát csak a frissen regisztráltaknak írj :-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!