Fiuk, mit gondoltok ariana granderol?
Figyelt kérdés
20 eves lany, szerintem gyonyoru, es az alakja is tokeletes (lany vagyok:))mit gondoltok rola?
Itt jobban latszik az alakja, es ez nem olyan regi gep
2013. aug. 23. 03:06
11/19 anonim válasza:
Eléggé képtelenségnek tartom, hogy rólad nincs kép drága.
12/19 anonim válasza:
Smink nélkül 4/10, sminkkel 5,5-6/10. Az arca csak néhány szögből jön be, alakra meg teljesen átlagos.
A without makeup linkeden egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány képen nincs rajta smink..
13/19 anonim válasza:
14/19 A kérdező kommentje:
Jaguar, igen ez a no tenyleg gyonyoru:) amugy koszonom az eddigi valaszokat, meglepodtem, de ugy latszik nekem mas a szepseg idealom:) amugy latom sok a perverz itt gyikon hajnalban xd
2013. aug. 23. 03:27
15/19 anonim válasza:
Jessica alba is hasonlít rá, de idősebb és sokkal jobb is ahhhwwwww... *___*
16/19 anonim válasza:
ezt te most azért kérdezed mert leszbikus vagy?
le sem tagadhatod: az ideálod :D
17/19 anonim válasza:
Nem lezbikus csak még tini p*csa és úgy szeretne kinézni...
18/19 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szivesen neznek igy ki, de nem vagyok tini pcsa.. es nem vagyok leszbikus:)..
2013. aug. 23. 19:48
19/19 anonim válasza:
Gyönyörű, meseszép lány, főleg sminkelve, de én a páromnál maradok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!