Helyes vagyok csajok?
Figyelt kérdés
én helyesnek tartom magam egoista vagyok ja és páwa vagyok szeretek rózsaszín pólóba járkálni az utcán és szeretem megcsalni a lányokat két csajjal jártam egyszerre :) kép [link] 2013. aug. 22. 22:19
11/25 anonim válasza:
Látom ott a kereszt a nyakadban...mesélj már, mi volt a vasárnapi misén ? :)
12/25 sativus válasza:
nagyon ratyi ez a gyerek hogy volt ennek 2 csaja egyszerre ?
13/25 anonim válasza:
Hiába írjátok, hogy nem helyes...a mai csajoknak bizony ez kell.
14/25 anonim válasza:
Borzasztó... egyszerűen borzasztó.
15/25 anonim válasza:
helyes vagy! ♥ de kinek kéne olyan aki sosem éri be veled..?! amúgy nincs bajom a páwákkal de ez a viselkedés.. :c
16/25 anonim válasza:
Nem hiszem el,hogy ma attól lesz valaki helyes,hogy ott lóg a nyakában egy semmitmondó lánc, v nyakú pólóban van,meg oldalt 10 mm-es,a tetején meg ötcentis haja van,klasszikus ecsetfej. Ja meg egy egoista majom.
17/25 anonim válasza:
nem hiszem el hogy ilyen pávákért van oda a világ.. szörnyű, hogy a mai fiatalok milyen mélyre süllyednek
lánytársaim! térjetek már észhez, ez nem fiú/férfi... hanem egy senki, nehogy már ez kelljen nektek.. ez a divatmajom... engem sosem érdekeltek az ilyenek, hanem az igazi férfiak.. :)) 16/L
19/25 anonim válasza:
Szinte ezer százalék, hogy nem te vagy a képen, hanem valakivel ki akarsz cseszni. Tény, hogy a pávák - bocs, páwák- ostobák, de szerintem azért ennyire nem, hogy ilyet írjanak magukról :D
Amúgy visszataszítóak, mindegyik ocsmány, röhejes, stílustalan, ráadásul ugyanolyanok. Ezzel a kereszttel a nyakukban meg egyenesen megőrítenek -.-
Ha pedig valaki azt írja, a lányoknak ez kell, csak nézze meg milyen lányoknak is kell!...
20/25 anonim válasza:
Erősen fake kérdés szagot érzek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!