korotok? 12, 15, 20, 50?
ettöl egy arnyalatnyit tedd függövé a kerdest...
Kérdezd meg milyen zenét szeret, milyen ételeket, kedvenc országa, hova szeretne elutazni, milyen házat/kocsit szeretne, milyen nyelven beszél, melyik a kedvenc nyelve, szokott-e főzni/sütni, mit csinál szabadidejében, mi a hobbija, szeret e biciklizni,sétálni, szokott-e sportolni?
Amúgy ez a kategória egy vicc! Külön kéne venni a szerelem és a sex kategóriát mert borzasztó, hogy itt mindenki terhes egy csimpáztól, mert látta az állatkertben, a komolyabb kérdésekre meg mindig az a válasz,hogy "dugjunk"
Kérdező: a korotokat azért tényleg elárulhattad volna :)
Utólsó előtti válaszoló ezeket már mindd tudom róla
amugy13és16
Nna, kosz h elarultad a korotokat, mer komolyan kerdeztem.
Azt gondolom, eloszor eleg jelezni a szimpatiat, egy mosollyal es vagy egy futo "milyen aranyosak azok a pici sutik ott" vagy valami ilyen magat ado dologgal:)
Ha recipro... szoval jol reagal es ezen mar tul vagytok, en az ismerkedes kovetkezo szintjere olyanokkal lepnek mint "ritkan latlak itt, messze laksz?" Vagy "jo kis telod van..., milyen zenet hallgatsz nekem uj telom van es kene ra egy kis zene..." csak ne lassa meg, hogy mar van:)
Igy lassan kozelit az ember... es a lenyeg, h erzi, mit reagal a masik. Ha negativ, akkor nem mindig lehet mit tenni, es tok egyenfuggo, mit.
A "friend zone" elkeruleserol en nemtok nyilatkozni, de az meg nem aktualis:)
Majd irj, mi lett! :)
Köszi .!
Majd íroj de félek sokára lesz..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!