Miért csinálnak sokan nagy ügyet abból, ha egy huszonéves srác összejön egy 14-15 év körüli csajjal?
Figyelt kérdés
Én is huszonéves vagyok és valahogy jboban kijövök a tini csajokkal, mint a korombeliekkel. Szeretem, hogy egy 14-15 év körüli lány még cuki, aranyos, bájos, szeret játszani, hülyéskedni és nincs úgy befásulva meg valamiért külsőre is jobban bejönnek, látszik még rajtuk a természetesség, a fiatalság. Ez is vonz bennük. Ráadásul az is jó bennük, hogy míg egy korombeli 18-22 év körüli csaj ossem kezdeményezne, addig nálam már nem is tudom hány, főleg 14-15 éves lány kezdeményezett, mert bejöttem neki. Az ember belefárad már, hog ymidnig ő teper, jól esik, ha a csajok is csinálnak valamit és nem csak mindig én teperek egy lányért. Főleg, hogy a legtöbb csaj alapból annyira elutasítós és nem nyitt az ismerkedésre. Legutóbb is voltam havedrommal, láttam, hogy szólítgat le lányoka tés hát elég sok bunkó volt, kb. egy-kettő aki nyitott volt az ismerkedésre, de az az idő, energia rengeteg, amit rászán az ember az ügyre, a lányok meg nem értékelik sokszor, hogy egy fiú odamegy hozzá és kedvesen, udvariasan megszólítja.2013. aug. 21. 17:51
11/14 anonim válasza:
4 év korkülömbség, én nem hiszek az ilyen korkülömbséges dumákban, ugysse fogok egy 4 évvel idősebb lánynak udvarolni, ha boszorkányok jönnek az égből akkor se.
12/14 anonim válasza:
én hasonló cipőben járok, a 25 év körüli lányoknak bejövök meg minden a korombelieknek nem
16/F
13/14 anonim válasza:
Nekem is inkább a 14-16 évesek tetszenek. De amúgy nem számít a kor nekem, csak legyen fiatalabb nálam vagy velem kb. egyidős. A lényeg, hogy érezzem vele jól magam, a többi meg jön magától! :)
21f
14/14 anonim válasza:
Én pedig még azt hittem hogy az idősebb fiúk egyáltalán nem szeretnek kontaktusba jönni az ilyen fiatal lányokkal! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!