Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van annyi dögunalmas...

Miért van annyi dögunalmas magyar pasi? Akármerre nézek ezekkel találkozom.

Figyelt kérdés

2013. aug. 21. 16:06
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Kérdező: én inkább úgy mondanám, hogy nagyon változó kinek mi számít unalmasnak. Persze, hogy egy külföldi számodra izgalmas, elvégre egy külföldi utazás is izgalmasabb, mint egy belföldi, mert idegen tájakat látsz, más kultúrával ismerkedsz meg. Nem fair összehasonlítani egy külföldit egy magyarral ilyen szempontból. Otthon ők is csak ugyanolyan unalmasak a saját nőik számára. És valóban, ez egyébként oda-vissza igaz, sok férfi a magyar nőket unja. Miért gondolod, hogy a nők izgalmasabbak? Annyi előnyük van, hogy a férfiak mindig akarnak dugni, tehát valamilyen szinten (amíg meg nem kapják) minden nőt izgalmasnak találhatnak. De ez csak ideig-óráig tart.
2013. aug. 21. 16:35
 22/41 A kérdező kommentje:
Háát talán igényesebbek is a külföldiek? Ez nem származás kérdése! (Nem kigyúrt, fuxos, szolis fickókra gondolok!) Beszűkültebbek vagyunk? (Erdélyhez képest biztos nem, pedig az is EU - tagállam.)
2013. aug. 21. 16:41
 23/41 A kérdező kommentje:
A legszembetűnőbb különbség még az EGO! Ami egyben vicces is! Egy tájékozatlan, macsó magyar srác magabiztosan egoista is, ami a legrosszabb párosítás. Egy külföldi fiú még udvarol egy nőnek, illedelmesebb...szerényebb pl.
2013. aug. 21. 16:43
 24/41 anonim ***** válasza:

én azt vettem észre ismerőseim körében, aki szerényebb / illedelmesebb azzal senki sem jön össze :DD

nekem pl az az unalmas ha állandóan menni akar valahova a csaj

2013. aug. 21. 16:59
 25/41 anonim ***** válasza:
én 20F létemre szeretek menni mindenhova, Árkád, Tesco, csak vmiket lessek, még egyedül is. :D
2013. aug. 21. 17:01
 26/41 anonim ***** válasza:
52%

23: te nagyon el vagy tévedve.

Igényesebbek a külföldiek?

Mondjuk könnyebben azok, ha Németországban is, vagy akárhol máshol 4-5x-ös fizetéseket kapnak, amiből könnyen költekezhetnek ruhákra, parfümökre, meg minden másra. Provokációnak érzem a kérdést.

2013. aug. 21. 17:02
 27/41 anonim ***** válasza:
54%
Keress itt élő külföldieket, vagy fél-külföldieket. Én is azokra megyek rá mostanában, unom a magyarokat.
2013. aug. 21. 17:06
 28/41 anonim ***** válasza:
#23 A külföldi fiúk azért udvarolnak és azért illedelmesek, mert nem tudják, h azzal nem megy nálatok semmire az ember. Ha a magyar fiúk lennének ilyenek, akkor se kellenének neked.
2013. aug. 21. 17:07
 29/41 A kérdező kommentje:
# 28/28 Ez hülyeség, azt vettem észre alapból ilyenek. Persze ez is nagy általánosítás. De a nagy számok törvénye szerint sajnos a magyar fiúk nagyok a semmire. Olyan szakma nem létezik hogy "ÉN" :) Tájékozatlanok, tudatlanok többnyire.
2013. aug. 22. 08:02
 30/41 anonim ***** válasza:

Megfordítom. Miért van annyi felszínes, külsőségekre adó, önző magyar nő?

Újabban a lányok inkább jó helyre igyekszenek tenni és tekerni a p!c*ájukat, csak ingyen lehessen bulizni, élni, shoppingolni, meg wellnesskedni és kozmetikushoz mászkálni.

Igen, kisarkítom, és nem mind ilyen, de a legtöbb lányban megtalálható ez, csak kiből mennyire bújik elő, és mire fókuszálódik. Na?

2013. aug. 23. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!