Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan hogy buli után...

Volt már olyan hogy buli után hazamenet megláttatok egy jóseggű nőt. Hazavittétek és az út végén kefélés lett belőle?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 04:29
 1/10 anonim ***** válasza:
mert ez csak így megy.
2013. aug. 20. 04:56
 2/10 DreamWeaver ***** válasza:
75%
Most akkor otthon? Vagy az út végén? Szokott ilyen lenni, de ha kipróbálod, az út vége nem lesz se meleg, se puha.
2013. aug. 20. 05:27
 3/10 anonim ***** válasza:
volt ilyen ,tesó !
2013. aug. 20. 07:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha ez csak így menne...
2013. aug. 20. 09:48
 5/10 A kérdező kommentje:

az igen...latom vannak itt vezerksnok! :-D

privatba beszelhetunk...adhstnak tippeket...nekem csak egy beszelgetes sult ki a dologbol...az inditas meg nem tul kreativan annxi volt...szia merre mesz?

mondott egy utcst persze foggalmam nem volt de mondtsm megkeresduk kozben pedig bedzelgettunk...

2013. aug. 20. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne /F
2013. aug. 21. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ha ez így működne, akkor az szép lenne! Azért én nem az utca végén akarnék ilyesmit csinálni. Ha oda is mernék menni valakihez, nagy kérdés, hogy mit kellene, mit lehetne az illetőnek mondani, egy vadidegen személynek? Csoda lenne, ha egyáltalán hajlandóságot mutatna az ismerkedésre! Szerintem fene nagy szerencse kell az ilyen dolgokhoz.
2013. aug. 21. 21:44
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem nem is jött össze...nagyon parázott..első lépés az volt, hogy koppra lehuzta az ablakot..gondolom, hogy ha gáz van tudjon menekülni...
2013. aug. 21. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért buliból könnyebb. :D
2013. dec. 30. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Budapestről Győrbe elvittem egy stoppos lányt, és Győr előtt az utólsó parkolóban keféltünk egy nagyot!
2015. aug. 25. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!