Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedjek 0 tapasztalattal?

Hol ismerkedjek 0 tapasztalattal?

Figyelt kérdés

A nulla tapasztalatot arra értem, hogy eddig mindig csak neten ismerkedtem, onnan voltak az eddigi kapcsolataim és szexuális élményeim is. Mostanában úgy érzem, hogy az internetes ismerkedés eléggé nagy veszélyeket rejt magában, így változtatni szeretnék.

Húszas éveim elején járó, átlagos kinézetű, viszonylag intelligens egyetemista srác vagyok. A probléma, hogy nehezen nyílok meg mások előtt. Ezen próbálok változtatni, de introvertált személyiséggel egyes dolgok adottak. Az interneten sokkal felszabadult mindenki, talán eddig azért is próbálkoztam ott...

Menjek el bulizni? 16 éves korom óta nem voltam, azt sem tudom, hogy milyen egy "felnőtt" szórakozóhely... A lányok meg ilyen idősen már gondolom elvárják, hogy egy srác tudjon velük beszélni.

2013. aug. 19. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
gyakorikerdesek.hu :) Amúgy nálam is hasonló a helyzet...
2013. aug. 19. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ide nem kell tapasztalat.
2013. aug. 19. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt.
2013. aug. 19. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
itt ismerkedhetsz
2013. aug. 19. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt nem tudsz ismerkedni.
2013. aug. 19. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
jarj el klubbokba sportolni, egyetemen nincs olyan lany aki tetszene? vagy nincs vmi regi ismeros akivel orommel taliznal? rengeteg a lehetoseg, jarj el helyekre es hidd el talalsz vkit :)
2013. aug. 19. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
majd ha nő leszel, írhatsz nekem privátot.
2022. júl. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!