Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Írjak neki? Nem tűnök majd...

Írjak neki? Nem tűnök majd túl nyomulósnak vagy közvetlennek?

Figyelt kérdés
Megismertem valakit a munkahelyemen, aki látszólag kedveli a társaságomat. Első napomon őt bízták meg, hogy mutassa meg, mi merre van. Másnap bejelölt facebookon és írta hogy nyugodtan forduljak hozzá ha kérdésem lenne, stb. Pár napig utána szünetekben együtt kávéztunk, pedig tudott volna más kollegákkal is lenni. Az óta szabadságon volt, és nem dolgoztunk együtt, viszont lejárt a 2 hét próbaidőm és a főnök felvett teljesre. Nagyon gáz lenne, ha megírnám neki? Természetesen amúgy is akarnék vele beszélni, de ez egy jó ürügy lenne. Csak nem tudom mennyire lépném át azt a határt, amit akkor kellene megtartani, ha neki én nem tetszenék, szimplán kollegai kötelességből volt olyan segítőkész és kedves. Tehát nem akarom hogy azt gondolja, mikor megírom neki, hogy "és ennek most miért is kellene érdekelnie engem?" Tudom hogy túlkomplikálom, de úgy is majd látja hogy még ott vagyok, nem tettek ki, nem akarom hogy közvetlenkedésnek vegye, mert aztán kínos lenne a munkahelyen.

2013. aug. 19. 22:57
 1/6 anonim válasza:
100%
nyugodtan írd meg neki :) hidd el a férfiak nem komplikálják úgy túl a dolgot mint mi nők :) nyugodtan írd meg neki, hogy milyn jó hírt kaptál és megkérdezheted tőle azt is , hogy neki ,hogy telik a szabadsága :)
2013. aug. 19. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
1.-nek adok igazat! Én is ezt tenném!:)
2013. aug. 19. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:

semmiképp ne mondd meg neki és ne is írd le várj még vele egy kicsit

majd jnni fog magától ne erölted

2013. aug. 19. 23:02
 4/6 anonim válasza:
Szerintem simán megírhatod neki egy rövid kis üziben facebookon,megkérdezheted tőle h telik a szabija,meg h hogy van,aztán pedig elújságolod neki h felvettek teljesre.Szimpla barátias beszélgetés,végülis ameddig komoly jelet nem adsz,semmi baj nem lehet,ő is csak baráti közeledésnek fogja venni szerintem.
2013. aug. 19. 23:02
 5/6 anonim válasza:
1.nek igaza van
2013. aug. 19. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Írd meg nyugodtan, ebben nincs semmi nyomulás :) ha együtt kávéztatok, biztos érdekli majd, hogy bejutottál. :)
2013. aug. 19. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!