Szerintetek hogy utalgassak rá egy pasinak hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Adjatok minél több tippet. Elmondani még nem akarom neki amíg nem vagyok benne biztos,hogy ő is érez irántam valamit.Ne legyen nyomulós. Köszi2013. aug. 19. 22:54
1/11 BlackSword válasza:
Sehogy... Egy pasinak max bankban pénzt utalgassál... Tudod mi nem olyanok vagyunk, mint a barátnőitek, hogy értsük, hogy mire gondolsz... Mondjad vagy ne mondjad, de ne kombinálj ide-yoda...
2/11 anonim válasza:
Milyen tippet kérsz erre mikor ősidők óta ez a férfi lépése elsőként a nő felé, ha szívvel-lélekkel van az adott kapcsolatban? Nem a nőé, hanem a férfié. Majd jobb esetben a nő is feltárja érzéseit. Ez így szokott lenni, és ezekből származnk a csodák. Nem abból, hogy a nő felcseréli a szerepeket, úgy mond kezébe veszi az irányitást, nehogy a pasit más csapja le a kezéről, vagy hívja el, és ezért odamondunk neki egy szeretleket. De lehetőleg ezt is úgy tegyük, hogy más ötleteire támaszkodva, hisz a szívünk messzejár, csak mérföldekkel az édekeink után.
3/11 anonim válasza:
#1-el teljesen egyetértek.
Mi nem vagyunk olyanok mint a nők. Vagy megmondod konkrétan mi kell, vagy csinálhatsz bármit. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Csak úgy simán mondjam el neki??? Csak annyira félek h mit reagál
2013. aug. 19. 22:59
5/11 anonim válasza:
szexuális tartalmú megjegyzéssel :D
6/11 A kérdező kommentje:
5 ös akkor meg azt hiszi csak arra kell azt meg nem akarom
2013. aug. 19. 23:02
7/11 anonim válasza:
2. Üzenem, hogy a 21. Században már nincs ilyen, és teljesen normális, ha a nő mondja el elöbb az érzéseit, igen mondd el kerek perec!
8/11 A kérdező kommentje:
Ő már mondta hogy tetszem neki ezért most én is ki szeretném fejezni,hogy nekem is tetszik ő.Csak hogy???
2013. aug. 19. 23:04
9/11 anonim válasza:
Először csak hívd el valahova, pl. fagyizni.
Ott lehet beszélgetni is.
10/11 A kérdező kommentje:
Adjatok még ötleteket! Most el akar költözni és mondta hgy szóljak ha látok valamit neki!! Így mit csináljak??? Számát nem tudom
2013. aug. 19. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!