Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagytok ilyen felszínese...

Miért vagytok ilyen felszínesek tini csajok?

Figyelt kérdés

A legtöbb lány úgy rondáz le ítél el fiút, hogy nem is ismerkedik vele, mi van, ha tök jól kijönnétek attól függetlenül, hogy a srác nem egy feltűnő szuper páwa raj gyerek? Én minden lánynak adok esélyt, peidgi sok be sem jön külsőre, miért nem tudtok ti is ilyenek láenni lányok?!

De komolyan mindegyíkőtök valami tökély külsőre megy. Pár éve még nem voltatok amúgy ilyen válogatósak, tudom, mert sok lány utcán fordult utánam vagy mosolygott rám, szemeztek is velem stb. Még le is szólítottak lányok, mert bejöttem nekik! Ugyanúgy nézek ki, mint akkor, mert fiatalabbnak néznek most is, mégis a legtöbb lány a facebookba, telefonba merül. Elfelejtetetek flörtölni is már sokan. Ritka az értékes lány manapság. :/

2013. aug. 19. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. Talán nem kellene általánosítani?

2. Talán pont azèrt, mert tizenèvesen az ember mèg èretlen?

3. Talán mert mèg nem tudnak mihez viszonyítani kapcsolatok híján, csak a külsöhöz?

4. Talán azèrt, mert az ember azzal akar foglalkozni, aki külsöleg vobzalmat èreszt benne?

5. Talán megcsúnyultál "donjuan" korod óta?

6. Talán normális ember nem ismerkedik minden szembejövövel?

7. Talàn kinöttèl már a tinilányokból, ha èvekkel ezelött már nèzegettek?

8. Talán nem kell ismerni valakit ahhoz, hogy làssuk, tetszik-e vagy sem?

9. Talán te gondolsz kicsit sokat magadról?

A bösèg zavara..

2013. aug. 19. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom kérdező, rohadtul nem érdekelnek a felszines tini-csajok, nem is tudom téged mit izgat mit gondol, miért ilyén?! én leszarom eddig semmiben se akadályozott a létezésük

Miért ilyen?? meer ilyen azt kész, aki felszínes az felszínes, nem is értem ezeket a kérdéseket, ebből egyáltalán kérdést csinálni röhely, te baromi érdekes téma ám x hülye p**** miért hülye p****, de még jobb ha jön valami bazi értelmes vàlasz ami próbálja megmagyarázni mintha lenne e mögött valami komoly értelem, "ooh igen én azért vagyok felszínes mert.." mikor rohadtul nincs

2013. aug. 19. 22:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Nahát... lány vagyok,de ez elég igaz,amit itt most leírtál! :) És igen, "Ritka az értékes lány manapság.",de vannak még!!!

20/L

2013. aug. 19. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!