Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gondoltam leírom ezt a fura...

Gondoltam leírom ezt a fura szitut, vélemény?

Figyelt kérdés

hát ez...

Story: találkoztam egy lánnyal ism révén, nekem tetszett nagyon is, mintha én is neki (gondoltam én:D) , pár napra rá bejelöltem facén, erre mikor felléptem rögtön rám írt h miujs..stb..beszélgetés végén bemondja: lesz kis rendezvény feléjük, nem megyek át? gondoltam ha hívott átnézek..dumálni. Erre odaszalad hozzám sziaszia...pus, majd látom ahogy megyek a társaságuk felé, ott a pasija is majd az ölelgeti stb. Na szép. Ful félrértető volt h áthívott..erre...lehet én képzeltem mást a dologba, de persze, mivel tetszett, megaztán én sem hívok el lányt ha nem akarok tőle semmit, főleg h nem is ismerem még.

2013. aug. 19. 00:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha nem is lenne kiírva,hogy kapcsolatban (nekem sincs pedig a státuszom páros) akkor már egy szemét pi_csa mert elhívta valahova szimpla haverságból??
2013. aug. 23. 14:06
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez akkor vágna ide szerintem, ha előtte vk vel már azért egy jót beszélgettem és mondhatom, haverok lettünk. De az hogy szemezek valakivel, és láthatóan tetszik, és úgy éreztem én is neki, viszont pár szót váltunk semleges mondanivalóval, az még nem haverság, szerintem.
2013. aug. 23. 14:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem p*ázom én le, egy szóval sem mondtam ilyet, csak tényleg kiváncsi vagyok ():D számomra érthetetlen de csak akkor számomra:)
2013. aug. 23. 14:31
 14/19 A kérdező kommentje:

Ja és hívjon haverságból, én is úgy gondoltam, de ez hogy odamegy a pasijához, beölelgetik egymást, kicsim így kicsim úgy...pus pus, nem képzeli hogy fogok vele dumálgatni, kis harmadikként, kérdezősködni..ilyen szituban. Szóval abszurd, nagyon béna gondolkodása van ha ilyen helyzetre elhív egy idegen srácot haverságból:)

A pasijáról nem is beszélek ..:D

2013. aug. 23. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
hét de nem hárman voltatok, nem..?
2013. aug. 23. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:
*hát
2013. aug. 23. 14:52
 17/19 anonim ***** válasza:
-hát*háttal nem kezdünk mondatot,a fene :(
2013. aug. 23. 14:54
 18/19 A kérdező kommentje:

nem, ott volt az anyja apja, huga aki (8 éves), és a barátja meg őőő:)

Szóval senkit nem ismertem:D még a lányt sem, mint írtam mivel pár szót váltottunk előtte, tényleg futó ismertség volt csak. Ezért lepett meg ez a (nem várt) húzása.

Persze magamból indultam ki,hogy: eleve nem hívnék el egy lányt 3 iknak akit előtte láttam 2m-ről, hogy te figyelj "gyere át". Max pl ha vége felé van a kapcsolatom és meg akarom ismerni azt az "idegen" lányt. De nem? nem ez a logikus?

2013. aug. 23. 15:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja és utóbbi esetben is úgy természetesen hgy egyedül fogadom , nem a barátnőmmel:D
2013. aug. 23. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!