Gondoltam leírom ezt a fura szitut, vélemény?
hát ez...
Story: találkoztam egy lánnyal ism révén, nekem tetszett nagyon is, mintha én is neki (gondoltam én:D) , pár napra rá bejelöltem facén, erre mikor felléptem rögtön rám írt h miujs..stb..beszélgetés végén bemondja: lesz kis rendezvény feléjük, nem megyek át? gondoltam ha hívott átnézek..dumálni. Erre odaszalad hozzám sziaszia...pus, majd látom ahogy megyek a társaságuk felé, ott a pasija is majd az ölelgeti stb. Na szép. Ful félrértető volt h áthívott..erre...lehet én képzeltem mást a dologba, de persze, mivel tetszett, megaztán én sem hívok el lányt ha nem akarok tőle semmit, főleg h nem is ismerem még.
milyen helyzetet tisztázott:D mégcsak nemis én írtam neki:D
no comment. 2 dolog, vagy nagyon gyerek és nem látja át a helyzetet...vagy bunkó. Inkább az előbbi.
Nézem: Am ki van írva XD
Hát ez jó, rámszólt hogy azért szólhattam volna hogy eljöttem:D
De nem vágja hogy bejön nekem? azért ezt észre lehet venni....:) már mért szóltam volna neki.lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!