Ha van itt Hardstyler csaj igazán írhatna. Link a leírásban? :D
2013. aug. 18. 13:54
21/32 A kérdező kommentje:
Szövegértés... hát attól, hogy te nem érted én arról nem tehetek.... Szerintem meg te voltál bedrogozva, mert én találkozok ilyen emberekkel akik hallgatnak ilyet és egy se drogozik, csak haluzol....Ember MAJDNEM troll vagy. :D
2013. aug. 20. 10:33
22/32 A kérdező kommentje:
2010 óta megnézték 15 ezren amíg Headhunterzt 2012 óta több mint 7 millióan.... Na, csak, hogy ne sírjál....
2013. aug. 20. 10:38
23/32 anonim válasza:
most is te hozod fel példaként a nagyobb nézettséget.. keress egy kisegitő iskolát, hátha ott tudnak valamit kezdeni veled.
24/32 A kérdező kommentje:
Hát te beteg vagy.... hülye drogosokkal nem fogok vitatkozni :) Csak az bizonyítja, hogy melyiket szeretik többen :) Menjél inkább szopjál még cicit xD
2013. aug. 20. 12:58
25/32 A kérdező kommentje:
Ja meg, hogy melyik az igényesebb. :D
2013. aug. 20. 13:02
26/32 anonim válasza:
hát te tényleg fogyatékos vagy. Felhozod példaként, hogy amit többen néznek meg, az jobb. Én erre azt irom, hogy ezen logika alapján PSY és Justin Bieber a legjobb, mivel a két legnézettebb videó youtube-on az ő zenéjük. Ha még most se érted, akkor tényleg fogyatékos vagy, sajnálom.
Ha szerinted a centrifuga remix igényesebb, mint a modern jazz, akkor még valószinűbb az agyi károsodás...
27/32 A kérdező kommentje:
Ha csak füleddel hallgatsz zenét, akkor neked ez centrifuga marad xD Na de ez a te véleményed... Életed sincs ember de tényleg -.- Igazán csinálhatnál egyet akkor centrifugából te szájhős... unalmas vagy :D
2013. aug. 20. 14:02
28/32 anonim válasza:
Miért, te mivel hallgatsz zenét? Hallod, kevés hozzád hasonló hülyéről tudok a földön... :D
29/32 A kérdező kommentje:
Tényleg? Pont most szólt hozzá.... Ilyennek mint te, hiába pofázni xD Az olyan zenéket, mint amiket ti hallgattok azt hol kell átérezni? Sehol!!! xD Köszönd anyádnak, hogy nem vágott a földhöz mikor megszülettél... a helyébe megtettem volna xD Ilyen beteg gyereket, mint te... Megvan már az első két osztály, hogy ennyire retardált vagy? Neked is csak háttérzajnak való a zene... De hát te az ilyeneket nem érted te IQ harcos :D Rajtad az Isten nem tud segíteni olyan mértékben hülye vagy :D
2013. aug. 21. 14:19
30/32 anonim válasza:
hú, micsoda érvelés.. ugye nem várod, hogy ettől bármi lelki sérülésem legyen? Átérezni és hallani két külön dolog, tudod. Nem tudom, hogy mit kéne átérezni azon, hogy "dunggg, dunggg, dunggg, dunggg", persze, ha te úgy érzed, hogy ez a kifinomult, izléses emberek stilusa, hát legyen, engem pont nem érdekel. Függetlenül mindentől, helyesirásod alapján az IQ-dat nagyjából 100-110 körülire tippelem maximum. Sok sikert az élethez, szakmával is egész jól lehet keresni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!