Ha van itt Hardstyler csaj igazán írhatna. Link a leírásban? :D
#6 vagyok
Én nem stílust szoktam hallgatni, hanem zenét. Legyen az Ho.Undead, Linkin Park, Nickelback, de akár Tchaikovsky vagy Liszt Ferenc. Ha te ezt szereted hallgatni ám legyen, engem nem érint. Azt meg nekem senki ne tagadja le, hogy nem ilyen hangja van egy mosógépnek centrifuga üzemmódba, pláne ha még bedobsz mellé pár téglát.
én magammal teljesen meg vagyok elégedve, csak azzal nem, hogy pár igénytelen marom ilyen szart hallgat, és néha én is hallom.. a centrifugának amúgy teljesen ugyanilyen hangja van. Nem tudom, ezen mi a "stilus"..
Tessék, itt egy stilusos zene:
akkor a te logikád szerint Justin Bieber és PSY a legjobb?
annak van a legnagyobb nézettsége youtube-on.. de felőlem felhozhatsz hülyébbnél hülyébb érveket, nem nagyon érdekel. Ezt a műfajt maximum teljesen bedrogozva lehet elviselni
jókis szám ez :)
főleg maxon mélynyomóból :D
1.: hadd idézzelek: "2010 óta a nézettsége elég gyenge Headhunterz-höz képest ;)"
Szóval neked karó szövegértésből.
2.: érdekes, én csak drogosokat hallottam ilyen fost hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!