Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szedjek fel egy pasit?

Hogyan szedjek fel egy pasit?

Figyelt kérdés
Nem írom, hogy komoly válaszokat kérnék, úgyse tudom kikerülni a "dobd be magad pucéran" kommenteket, de azért remélem a többségtől kapok választ erre a kérdésre... 21L
2013. aug. 18. 00:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mondtam egy szóval is, hogy baj a női kezdeményezés? :D
2013. aug. 18. 01:10
 22/33 anonim ***** válasza:
Csak próbálok beszélgetni és kultúrált formában vitatkozni Veled, mert szeretem más emberek álláspontját megismerni és tanulni tőlük, ha lehet. Nem akarok rosszat, de ha megsértettelek, akkor bocsi, úgy látom elbeszélünk egymást mellett.
2013. aug. 18. 01:11
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem sértettél meg, és igen pont ezt mondtad, hogy baj van a női kezdeményezéssel ;) De, ha most meg mást állítasz akkor nemtudom...talán előbb magaddal is tisztáznod kellene, hogy mi a saját álláspontod..

"Miért kellene felszedni őket? TE vagy a NŐ, akit " fel kell szedni" meg kell hódítani.

ŐK udvarolnak, és TE választasz :) ..Ha felborulnak a szerepek, az nem jó ( saját vélemény) ...Ezért hívtam fel a kérdező figyelmét arra, hogy ne akarjon Ő felszedni senkit, maradjunk meg a régi verziónál, mikor igenis, ha egy pasi akar valamit, akkor udvaroljon."

2013. aug. 18. 01:15
 24/33 anonim ***** válasza:

De most látom, hogy ezeket nem te írtad, pedig én neki hozzá intéztem a kommentjeimet, nemtudom miért vetted magadra.

De akkor elnézést.

2013. aug. 18. 01:16
 25/33 anonim ***** válasza:
Na, akkor tényleg mondtuk a magunkét egymás mellett, legalábbis én, nem baj, semmi gáz! :D :D
2013. aug. 18. 01:19
 26/33 anonim ***** válasza:

Na jó, ezt hagyjuk már!!!! Hú, de hú!

Én kiírtam egy olyan kérdést, hogy hogyan tudnám rásegíteni a srácot, hogy elhívjon randizni. Mert Én mint Nő nem fogok kezdeményezni, és elhívni se fogom randira, mert nő vagyok! Egy férfinek a dolga az ilyesmi. De szeretném segíteni a dolgát, hogy végre megtörténjen a csoda!

Bennem a régi minta él, akármennyire is fiatal vagyok, nekem valahogy az a természetes. Bezzeg arra csak olyan válaszok jöttek, hogy egyenjogúság így meg úgy és különben is, ez az én dolgom lenne, ha annyira szeretnék a sráctól valamit. Csoda, hogy nem lettem leszidva még azért is hogy eddig még miért nem kértem meg a kezét, nyitottam ki neki az ajtót és vittem neki virágot..

Ez egyszerűen hihetetlen.. És az a vicc, hogy egy rohadt választ nem kaptam. Szörnyű.

20/L

2013. aug. 18. 01:26
 27/33 anonim ***** válasza:
Okés, éljen benned ez a minta, cselekedj aszerint, viszont gondolkodjál már...ha már te bírod rá a srácot(AKÁRHOGY), akkor csak te vagy a kezdeményező!
2013. aug. 18. 01:29
 28/33 anonim ***** válasza:

ez a kérdés pont ugyanolyan szánalmas mint amikor a szűz srácok itt sírnak...!

leírtad, hogy válogatós vagy akkor mit csodálkozol? talán nem vagy elég jó nő az általad preferált srácokhoz, nem?

2013. aug. 18. 01:34
 29/33 anonim ***** válasza:
#20:Ezzel a fene nagy liberalizmussal csak az az egyetlen baj van,hogy elkorcsosul a világ.Mindenkinek minden megengedett,0 erkölcs és gyakorlatilag az emberek nem tudnak mit kezdeni a nagy szabadságukkal(lásd a sok unatkozó céltalan tinit,akinek az a legnagyobb gondja,hogy hova menjen részegedni).
2013. aug. 18. 02:51
 30/33 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszed, hogy régen ilyen nem volt ?:) Annyira szeretem ezeket hallgatni, hogy régebben mennyivel jobb volt...mintha tudnátok :D:)
2013. aug. 18. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!