Hogyan szedjek fel egy pasit?
Nem sértettél meg, és igen pont ezt mondtad, hogy baj van a női kezdeményezéssel ;) De, ha most meg mást állítasz akkor nemtudom...talán előbb magaddal is tisztáznod kellene, hogy mi a saját álláspontod..
"Miért kellene felszedni őket? TE vagy a NŐ, akit " fel kell szedni" meg kell hódítani.
ŐK udvarolnak, és TE választasz :) ..Ha felborulnak a szerepek, az nem jó ( saját vélemény) ...Ezért hívtam fel a kérdező figyelmét arra, hogy ne akarjon Ő felszedni senkit, maradjunk meg a régi verziónál, mikor igenis, ha egy pasi akar valamit, akkor udvaroljon."
De most látom, hogy ezeket nem te írtad, pedig én neki hozzá intéztem a kommentjeimet, nemtudom miért vetted magadra.
De akkor elnézést.
Na jó, ezt hagyjuk már!!!! Hú, de hú!
Én kiírtam egy olyan kérdést, hogy hogyan tudnám rásegíteni a srácot, hogy elhívjon randizni. Mert Én mint Nő nem fogok kezdeményezni, és elhívni se fogom randira, mert nő vagyok! Egy férfinek a dolga az ilyesmi. De szeretném segíteni a dolgát, hogy végre megtörténjen a csoda!
Bennem a régi minta él, akármennyire is fiatal vagyok, nekem valahogy az a természetes. Bezzeg arra csak olyan válaszok jöttek, hogy egyenjogúság így meg úgy és különben is, ez az én dolgom lenne, ha annyira szeretnék a sráctól valamit. Csoda, hogy nem lettem leszidva még azért is hogy eddig még miért nem kértem meg a kezét, nyitottam ki neki az ajtót és vittem neki virágot..
Ez egyszerűen hihetetlen.. És az a vicc, hogy egy rohadt választ nem kaptam. Szörnyű.
20/L
ez a kérdés pont ugyanolyan szánalmas mint amikor a szűz srácok itt sírnak...!
leírtad, hogy válogatós vagy akkor mit csodálkozol? talán nem vagy elég jó nő az általad preferált srácokhoz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!