Nem írom, hogy komoly válaszokat kérnék, úgyse tudom kikerülni a "dobd be magad pucéran" kommenteket, de azért remélem a többségtől kapok választ erre a kérdésre... 21L
igen a férfiaknak nyilván tökéletes volt, az az időszak...
2013. aug. 18. 00:21
12/33 anonim válasza:
Humorral:D
2013. aug. 18. 00:23
13/33 anonim válasza:
9/
Szerencsére nem mindenhol, és mindenkinél borultak fel a szerepek:)
Egyetértek abban, hogy sajnos az esetek legalább 90 %-ban tényleg nem teljesül, és abban is, hogy sok a válás.
Ezért hívtam fel a kérdező figyelmét arra, hogy ne akarjon Ő felszedni senkit, maradjunk meg a régi verziónál, mikor igenis, ha egy pasi akar valamit, akkor udvaroljon.
Első pár randin ne akarjon csókolni ... :)
Tudja hol van a helye a kapcsolatban!:)
2013. aug. 18. 00:25
14/33 anonim válasza:
Így biztos nem :D
2013. aug. 18. 00:27
15/33 anonim válasza:
Jajistenem...XXI. század, milyen felborult szerepek ?-.-
Szerintem nekünk, nőknek is ugyanannyi jogunk van felszedni egy pasit,de mind1...
Buliban kinézel egy neked tetsző pasit, szemezel vele, ugyis odajön. Vagy akár mellétáncolod magad, észrevesz, rögtön lépni fog.
Pultosokat is fellehet szedni, azok legalább nem részegek, jól néznek ki és szexik ahogy dobálják a poharakat :)
21L
2013. aug. 18. 00:35
16/33 anonim válasza:
15/ Ne besértődj, meg személyeskedj, hanem gondolkodj! Milyen párkapcsolati minta van a régi családminta helyett? Erre ment ki a mondanivalóm lényege, hogy nincs egy egészséges minta manapság...
2013. aug. 18. 00:37
17/33 anonim válasza:
Régi családminta ? Na és melyik régi családmintáról beszélsz ? Mikor a nőket nem engedték egy asztalnál enni a férfiakkal, esetleg mikor kötelező volt a férjet kiszolgálni, különben, ha nem akkor jön a pofon esetleg egy alapos véresre verés (lásd: A Rest macska , jó kis mese ;) ).
Vagy nézelődjünk kicsit a közelebbi múltban, mikor csak szimplán ugye nehogy a nő karriert építsen, szépen maradjon otthon a gyerekkel, főzzön, mosson takarítson, mert az a dolga, aztán majd ha kicsit nagyobb lesz a gyerek mehet dolgozni, de természetesen a 8 óra munka után is az ő dolga a házimunka.
Köszi, de én inkább a mai világot választom a régi jó családi modell helyett ;)
Arra a mintára gondolok, amikor hagyták az embereket élni és adott volt a lehetőség az emberi létforma legfőbb céljához, a családalapításhoz és a gyerekek felneveléséhez. Nem, nem a szigorú apa modellre gondolok. Arra gondolok, hogy a férj dolgozott, a nő gyerekeket szült és gyerekeket nevelt, aztán ő is visszament dolgozni, ha akart. Mindenki boldog volt, mert megvolt a szerepe. Régen is volt olyan férj, aki nem segített vagy segített a házimunkában, gyereknevelésben, most is van ugyanerre példa. Erőszakos férfiakra is volt példa régebben is, most is, nem ezen van a hangsúly. Nem voltak olyan körülmények, amik állandóan stresszben tartották az embereket, hogy elégedetlenek legyenek magukkal és ezért fogyasszanak.
2013. aug. 18. 01:06
20/33 anonim válasza:
Figyelj, én ezzel úgy vagyok, hogyha én, mint nő kinézek egy férfit magamnak, és ÉN akarok kezdeményezni, akkor most nehogy már ne lehessen. Pont ez a jó a liberalizmusban, hogy mindenki azt csinálja (törvényes kereteken belül persze) amit szeretne, ahogy jó nekik. Ha nekem így jó akkor hadd csináljam már könyörgöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!