Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem megy a pasizás?

Nem megy a pasizás?

Figyelt kérdés
Egyszerűen,nem vagyok hajlandó sem diszkóba menni,se más szórakozóhelyre. Nem az én világom. Nagyon szeretnék már egy komolyabb kapcsolatit de,így nemigen van esélyem rá. Szóval inkább megpróbálom elfogadni a helyzetet és a magányt. Ti éreztétek már így magatokat? Mit tettetek ebben a helyzetben?

2013. aug. 17. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Más helyeken is tudsz ismerkedni.

Nekem se a világom,bár én nem is akarnék pasizni :D

2013. aug. 17. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Én is így voltam vele édesleányom. Mostmár apáca vagyok a helyi zárdában.
2013. aug. 17. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Szórakozóhelyen se találnál pasit,ahogy a férfiak se barátnőt.Ott egy éjszakára lehet legfeljebb jelöltet találni.Én próbáltam már sok felé párt találni,de sehol nem jött össze.Szóval üdv a klubban.

Talán munka közben,vagy suliban találsz egyszer valakit.

2013. aug. 17. 16:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

#2 jót nevettem :)

2013. aug. 17. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem is kell ilyen helyeken összeszedni akárkit is. Ezek általában csak kalandok, amik nem jók semmire. Komoly kapcsolatot kiépíteni nehéz, de te értelmes lánynak tűnsz.

Figyi: Bízd a véletlenre és ne akard annyira. Úgyis a legváratlanabb pillanatban fogsz valakit találni. Én is így voltam vele mind a kétszer. :)

2013. aug. 17. 16:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm :)
2013. aug. 17. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? :)
2013. aug. 17. 17:45
 8/12 A kérdező kommentje:
17 leszek nemsoká. (még nem volt olyan nagyon komoly kapcsolatom)
2013. aug. 17. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:

szia, csapjunk a téma közepébe,

elvigyelek ranDISNEY? :)

20/f. :)

2013. aug. 17. 21:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Eszméletlen vicces vagy kedves utolsó
2013. aug. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.