Srácok nektek bejön az a kombinacio? 15/L
Figyelt kérdés
Magas vagyok 173 cm , platina szőke a hajam (természtes) kék a szemem, hófehér a bőröm. Félig orosz vagyok.2013. aug. 17. 11:49
2/27 anonim válasza:
Nincs vele bajom,de a koroddal már lenne.
4/27 anonim válasza:
A hófehér bőr nemigen,így szőke hajjal elég érdekesen nézhetsz ki. Nincs kép?
6/27 anonim válasza:
Jó akkor még mindig leírom mert látom nehéz felfogni, belegondolni. Ha én leírom adataim te azok alapján letudod vonni hogy jól nézek-e ki? Nem mert függ milyen az arcod, hogy milyen testsúlyod van, hogy oszlik el rajtad, a hajad hogy áll neked, hogy hordod stb. !!! Ennyi alapján nem lehet eldönteni.
Azt mondom tetszik de elehet ha rádnéznék elmenne kedvem élettől! Ha érdekel tegyél fel képet és megmondjuk!
8/27 Sir Sarcasm válasza:
dobri vecser!
Igen bejön. :)
9/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, kepet nem tudok. Szerintetek napozzak egy kicsit, hogy a borom ne legyen ilyen feher? Amugy 64 kg vagyok.
2013. aug. 17. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!