Leborotváljam a lábam a strandra :D?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Holnap megyek 2 hétre a balatonra, "úszómesterkedni" :D.
Szeretnék majd valami csinos lányt felszedni:)
Leborotváljam a lábam ? igen-nem?
Izmos , szálkás testfelépítésem van, elég barna is vagyok :)
Köszönöm a válaszokat ! 19f
2013. aug. 16. 20:29
11/15 anonim válasza:
Szerintem csak az egyiket...és akkor tesztelheted, hogy melyik jön be inkább ;)
12/15 anonim válasza:
NE! Ha barna vagy, akkor a szőrszálaid úgyis kiszőkültek. (Az esetben, ha ennyire zavar ez)
13/15 anonim válasza:
Jajj, neee.. tényleg csak akkor ha b*zi vagy.
14/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan leszőrtelenítheted a lábad, de borotva helyett inkább a gyantázást, vagy epilálást javaslom! Gyantázva, epilálva szebb lesz az eredmény, és még jobban fog kinézni, és hosszantartóbb is. Ki fogja bírni a két hetet is anélkül hogy kinőne, és újra szőrtelenítened kéne. :) A láb szőrtelenítést mindenképpen érdemes kipróbálni legalább egyszer, sokkal komfortosabb érzés csupaszon, és nekem az a tapasztalatom, hogy bejön sok csajnak is, mert vagány dolog, és ápoltságot sugároz! :)
15/15 anonim válasza:
Na végül hogy döntöttél? Leszőrtelenítetted a lábad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!