Miért nem hív most el strandra?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot,és azóta beszélgetünk facebookon. Elhívott már egyszer strandra,ahol ott lettek volna a haverjai is,de én pont nem értem rá,és ezt rögtön közöltem is vele. Mondtam neki,h legközelebb szóljon,ha itt jár,és azt írta,hogy tuti szólni fog. Azóta már én is elhívtam egy talira,ott kettesben lettünk volna,tetszett neki az ötlet,de akkor meg ő nem ért rá. A fülembe jutott,hogy holnap ismét megy a strandra a haverjaival,de engem most nem hívott el. :( Most akkor ez mi? Mégsem akar tőlem semmit? Pedig eddig eléggé úgy tűnt...
19/L
2013. aug. 6. 21:35
1/6 anonim válasza:
elszalasztottad, ennyi.
nálam is csak egyszer áll nyitva a kapu utánna bánhatod, sry :(
3/6 anonim válasza:
Szerintem félreértette... lehet úgy vette hogy nem is akarsz vele menni.. beszéld meg vele.
4/6 anonim válasza:
hát ja, lehet megbántotta, rosszul eset neki hogy nem értél rá, azt most már nem érdekli, valószínűleg ugyan azért nem találkozott veled a múltkor sem.
5/6 anonim válasza:
Menj ki te is a strandra, mintha véletlenül mentél volna csak oda...
6/6 anonim válasza:
19 éves vagy? azt hittem kb 14 aki írta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!